Ugens træningsprogram #47

Rejseplaner for 2018

pigerne

Er det bare mig, eller har solen slet ikke været oppe i dag? Jeg synes der har været gråt, trist og tåget hele dagen. Og jeg har ikke kunne få øje på en eneste solstråle. Og så er der jo seriøst blevet koldt uden for! Hold nu op. Jeg frygter at der er flyttet pingviner ind i min bil i løbet af natten.
På dage som disse er det helt okay at drømme sig langt væk. Især hvis drømmende går til varme solskins destinationer!
Hvilket fik mig til at støbe en lille liste sammen over drømmedestinationer for 2018:
Jeg vil rigtig gerne til Afrika i 2018 og på safari med min familie og på jagt med min far!
Jeg vil gerne til Dubai og besøge min savnede, stærke og burgerelskende veninde, Amanda!
Jeg vil gerne til Brasilien og besøge to fantastiske veninder som jeg fik i foråret på en pressetur til Wales, Paula og Louisa!
Jeg vil rigtig gerne på vandretur i Skotland med M. Jeg så den smukkeste rute da jeg var i Skotland i oktober. Den skulle tage 5-7 dage at gå, hvilket lyder helt perfekt for en ”fuck-det-hele-ferie”
(Læs om sidst jeg tog sådan en ferie her og find dagbogen fra turen her)
Og så vil jeg virkelig gerne til Sverige og besøge nogle af alle min søde veninder. Det er bare alt for længe siden jeg har set dem. Og det kan jo bare være for en weekend. Det behøver jo ikke at være noget vildt. Jeg skal bare have det planlagt og så afsted!

Så ja, det er faktisk mere eller mindre (drømme)rejseplanen for 2018. Fakta er bare, at man som elev jo ikke bare kan holde ferie eller tage fri. Og på en elevløn, så kommer man altså ikke jorden rundt! Men det er gratis at drømme! Og man bliver glad af det!

Har du nogle drømmedestinatoner for 2018?
Eller måske du allerede har nogle fastlagte rejseplaner?
Let me know!
Smil fra C – og let flex fra mig og Amanda på vores tur til Ibiza!
amanda

Ingen kommentarer endnu

Skriv endelig en kommantar, jeg svarer på alle!

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens træningsprogram #47