Den værste tid

Status på min nye 2-hjulet

Sponsoreret af HelloRider
p1060367

Nu har jeg haft min el-cykel i en uge, og derfor kommer her lige en update om mig, og min to-hjulet kærlighed. Jeg er virkelig blevet glad for den!
Jeg har kørt meget bykørsel på den, og en enkelt lang tur, for at få noget frisk luft til øverste etage. Det er virkelig smukt udenfor, med de flotte efterårsfarver. Man ser det hele meget mere tydeligt på en lille grussti i skoven end i bilen på vej hjem fra arbejde.
Jeg nyder at cykle på den, fordi det bare er så nemt!
Det eneste jeg faktisk virkelig mangler, er en knap til at styre lyskrydsene, så de hele tiden er grønne når jeg kommer susene!

Jeg har brugt cyklen til træning, og kurven er i perfekt størrelse til min taske. Jeg behøver ikke tænke på, om det når at blive mørkt mens jeg træner, for den er også udstyret med rigtig gode lygter. De skal bare tændes på en knap, og ser er der både lys foran, bagpå og i displayet.
Som noget nyt er jeg også begyndt at handle ind på cyklen. De plejer jeg ellers aldrig at gøre, både fordi jeg ikke har cykelkurv på min anden cykel, men mest fordi jeg ofte skal have mange tunge vare. Altså 2 liter mælk, 2 bøtter skyr, en pose gulerødder og andre grove grøntsager, ja det hele det vejer jo! Og det er trælst at have med på cyklen bagefter. Men sådan er det ikke længere. Nu tager jeg bare min cykelkurv af cyklen og bruger som kurv inde i supermarkeder (så er jeg også sikker på jeg kun køber det som kan være i den), og så sætter den på cyklen bagefter. Selvom det er tunge vare gør det ikke noget, fordi motoren sidder ved forhjulet og hjælper med at trække når jeg så cykler hjem.

p1060416

I forhold til batteriet, så har jeg slet ikke mødt nogle problemer dér! Det er ikke lige som en iPhone der giver op hvis den bliver for kold eller varm. Og selvom jeg har cyklet rigtig meget den sidste uges tid, så er jeg langt fra at skulle oplade batteriet.

Endeligt skal cykelsædet altså også lige have en klapsalve! Fordi det er jo bare dødlækkert! Man sidder mega godt! Og der er affjedring i, så når man kører ned af en kantsten eller i et af de mange huller på cykelstien, så hopper man bare lidt, uden at få stød tværs op igennem ryggen!

Jeg er virkelig blevet glad for cyklen. Og jeg synes tilmed at den er rigtig pæn. Jeg synes mange el-cykler godt kan blive lidt store og klodset, men den her er bare feminin og pæn at se på.
Hvis du overvejer om en el-cykel er noget for dig, eller en du kender, så husk at denne cykel i øjeblikket er sat med 5.450kr og med koden Caroline25 får den en gratis batteriopgradering med! Det er altså en samlet besparelse på 8.052kr. (Gælder kun til den 19 november!)
Det er ikke sikkert det er noget for dig. Det kan være du bare sidder og tænker, at en elcykel ødelægger den kondition som du synes du får, når du ellers cykler, eller at el-cykler er for gamle koner… Det kunne jeg måske også godt have tænkt for et par år siden, da de første kom frem. Men nu er de blevet moderne for alle aldersgrupper, og jeg forstår godt hvorfor. Cykler man meget eller bor i en storby, så er det her uden tvivl den nemmeste og hurtigste måde at komme frem på. Så hvis du overvejer det, så har denne Brinckers Brooklyn cykel mine absolut bedste anbefalinger.

Stort smil fra C.

p1060386

1 kommentar

  • Sofie

    Igen et rigtig godt indlæg – jeg sidder og prøver at opfinde en grund til, at jeg må eje sådant et bæst 😊 For du har jo ret, det er jo ikke kun for ældre og gang besværede, og den er super flot i sort og med læder sæde og håndtag !! Jeg er i en alder hvor jeg mere end nogen sinde før elsker naturen, og lange cykelture, og når jeg siger lange er det 50 km den ene vej og 50 igen den anden vej, og med frokost i cykelkurven og ja, hvis vejret havde været til det i sommers var badetøjet røget med. Og på en el cykel kan man læne sig tilbage og nyde turen uanset om det går op ad bakke eller der er stiv modvind på vej hjem 😊 Genial opfindelse – TAK

    Siden  ·  Svar på kommentar

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den værste tid