Åh hvilken tirsdag

Ting jeg ikke forstår #2

14813601_1088325564617324_311810834_n

I mandags udgav jeg et indlæg der hed “Ting jeg ikke forstår #1” og her er så #2.
Og der kommer sikkert mange flere til. So stay tuned.

Jeg forstår ikke, at man kalder det for ”skønhedssøvn”. Personligt selv, så ligner jeg en fisk der har lidt druknedøden, hvis jeg snupper en lille skønhedssøvnstime i toget eller i flyveren. Og uden at træde nogle over tæerne, så har jeg set andre bruge samme ”afslappende mimik” i søvne. Snakker vi om skønhedssøvnen natten over, så vågner jeg for det meste og ligner en trold der har været i en tørretumbler! Er der overhovedet nogen, som ser skønne ud, efter en eller flere timers søvn? Altså udover dem i de amerikanske film..

Og en ting som især skal med her på min ting-jeg-ikke-forstår-liste, det er cykelhjelmen. Jeg forstår simpelthen ikke, at det ikke er indført ved lov, at man skal cykle med hjelm på! Nu bor jeg jo i en mindre storby (Odense, you know) og det er jo vanvittigt hvor tæt på de cykellister er ved at blive overset af biler eller gående, og omvendt! Og det kan jo så nemt gå så utroligt galt! Så på med hjelmen. At have ”hjelmhår” er langt federe end at have et kraniebrud.

Smil fra C.

2 kommentarer

 • Tror det er de færreste, som i det virkelige liv vågner og ligner en drøm! jeg gør ihvertfald ikke. Og min kæreste er utrolig god til at vise mig billeder hvis jeg er faldet i søvn på sofa’en der ser jeg heller ikke for skøn ud.
  Men hensyn til cykelhjelmen må jeg jo nok erkende at jeg er en af de dumme der ikke bruger den. Ikke fordi jeg har et problem med cykelhjelms hår, men nok bare fordi jeg hader at skulle bruge penge på sådan noget. Ja det er idiotisk, og det kunne godt være man skulle tage sig sammen og få det købt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Schack

   Haha, han lyder til at være en flink fyr 😉
   Uh det gør mig ked af at hører, jeg synes bestemt den er alle pengene værd, når konsekvensen af ikke at have den på kan være absolut fatal! Hvis du ikke har udsendt juleønsker, så synes jeg du skal ønske dig en, eller pengene dertil – er sikker på julemanden gerne vil give dig sådan en!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Åh hvilken tirsdag