Status på min nye 2-hjulet

Tossede ting jeg gør… #2

efteraar

Tossede ting jeg gør #1 kan du finde her.
Her kommer #2 – du må gerne ryste på hovedet og grine af mig, bare rolig, det gør jeg og af mig selv en gang i mellem.

Jeg spiser altid i min seng, når jeg er alene hjemme.
Jeg har formodet at bilde M ind, at jeg har absolut housewife-poteniale, som altid laver lækker mad og dækker pænt bord. Sandheden er bare den, at når jeg er alene hjemme, så elsker jeg ristet rugbrød eller havregrød med sukker, kanel og smørklat! Og det spiser jeg i min seng. Altid.

Jeg bruger aldrig det sidste af mine parfumer, cremer, shampooer eller andet badeværelseslir. Man ved nemlig aldrig, hvornår der opstår en emegency for præcis dét produkt. Og det er selvom der er en ny balsam i skabet eller man lige har fået en ny parfyme i gave. Det kan godt kræve lidt plads at være så tilpas tosset. Så engang i mellem kører jeg altså reste-uge og får brugt det sidste eller smit det ud. Nonsens.

Jeg eeeelsker stearinlys! Derfor er denne “mørke tid” helt perfekt for mig. Jeg laver gerne et mindre flammehav af stearinlys i min lejlighed, som generere så meget varme at øverste etage bliver en sauna – men det er lige meget, fordi det er så mega hyggeligt.

Ingen kommentarer endnu

Skriv endelig en kommantar, jeg svarer på alle!

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status på min nye 2-hjulet