Kig ind i mit køleskab

Ugens træningsprogram

Så blev det mandag!
Jeg startede min dag med at stå op kl05 og cykle ned i træningscenteret og få de første 2 træninger klaret. Normalt står jeg ikke så urimeligt tidligt op for at træne, men jeg får besøg af mine søde mor i eftermiddag når jeg kommer hjem fra arbejde, og så vil jeg hellere bruge min dag med hende og ikke på træning.

Min træner Ole fra Strong4Life har udarbejdet ugens program, som ser således ud:

Mandag:
30min crosstrainer (tror heldigvis snart jeg må begynde at løbe igen)
45min styrketrænig:
Superset 1:
Dødløft: 3 set / 8 rep
Bænkpres: 3 set / 8 rep
Superset 2:
DB row: 4 set / 8 rep
Squat: 4 set / 8 rep
Planke: 4 set 45 sek
Superset 3:
Prowler: 8 set / 15 m
KB swing: 8 set / 10 swing

Tirsdag:
Det bliver min hviledag da jeg skal arbejde fra klokken 07-15, og direkte videre til et event i Århus, så jeg kommer først sent hjem.

Onsdag:
60min cykling på VirtuPro cyklen i Strong4Life, med 4 x 4 min i zone 5
45min styrketræning:
Superset 1:
Dødløft 5 set / 5 rep
Military press: 5 set / 6-8 rep
Superset 2:
Pulldown: 5 set / 6-8 rep
Push-ups: 5 set / 6-8 rep
Back lunges: 5 set / 6-8 rep
Superset 3:
Prowler: 5 set / 15 m
KB swing: 5 set / 15 rep

Torsdag:
45min crosstrainer
1 times svømning med tri-klubben

Fredag:
Hviledag eller måske en lille let luntetur til morgen.

Lørdag:
45min styrketrænig:
Superset 1:
Dødløft: 3 set / 8 rep
Bænkpres: 3 set / 8 rep
Superset 2:
DB row: 4 set / 8 rep
Squat: 4 set / 8 rep
Planke: 4 set 45 sek
Superset 3:
Prowler: 8 set / 15 m
KB swing: 8 set / 10 swing

Søndag:
45min crosstrainer
Evt 1 times svømning

Så sådan ser min uge altså ud! Og der kan allerede sættes flueben ved træningen for mandag!  Det er ikke altid jeg kommer i hus med alt min træning, men jeg bliver så pokkers glad og stolt når jeg gør! Så jeg vil gøre mit bedste for at få sat flueben ved dem alle sammen i løbet af ugen.

23314071_1471207459662464_1334875397_oBilledet hér er fra en VO2max test jeg fik lavet ved Ole for godt et år siden. Den viste, hvor min syregrænse lå og hvor god min kondition var. Det var mega hårdt, men fedt at få talt på min kondition, så min træning kunne tilrettelægges præcis mod mit mål, som dengang var Ironman 70.3! Nu er målet noget helt andet, nemlig en hel Ironman! Men hvornår ved jeg ikke endnu. Det vil sådan en ny test her måske være med til at bestemme. Men nu skal jeg i første omgang have helt styr på den forbistret hælsporre, så jeg kan komme igang med at løbe igen!
Hvis du er interesset på at få tal på din kondition, så kan du bestille en test her.

Jeg håber du har fået en god start på ugen.
Smil fra C.

Ingen kommentarer endnu

Skriv endelig en kommantar, jeg svarer på alle!

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kig ind i mit køleskab