Status på træningsfronten

Favorit julemusik

Jeg sidder lige nu i toget på vej til KBH.
Min weekend står på julehygge med M. Og jeg glæder mig helt åndssvagt til at se ham. Vi skal i tivoli, slentre på strøget, drikke varm kakao og i det hele taget bare være pladder romantiske. I hvert fald, hvis du spørger mig.
Det er nok lidt en tøseting, at sidde her og dagdrømme om alle de amerikanske julefilm jeg har set, og forestille mig, at det er præcis det samme min weekend kommer til at indeholde. En smule naivt, men en meget sød tanke. Jeg er fan. Og så selvom det er hollywood.

Så lige nu spiller julemusikken for fulde gardiner i mine ører, og jeg tænkte, at det var da oplagt lige at dele mine favoritnumre med jer!

Top 5 af nyere julesange:

Top 5 af gode gamle klassiske julesange:

Jeg håber du får en rigtig dejlig weekend,
Smil fra C.

Ingen kommentarer endnu

Skriv endelig en kommantar, jeg svarer på alle!

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status på træningsfronten