Mine julegave ønsker

Status over år 2017

20645840_1388270427956168_1593068943_n

Julen er over os, og jeg er i den grad kommet i julestemning! Det har jeg sådan set været siden november, hvor jeg bare har gået og glædet mig til, at få juleferie. Jeg er hjemme hos mine forældre i Sæby, hvor jeg har fået lov at låne mit lille hus, som jeg boede i, i 5 år, inden jeg flyttede til Odense. Og jeg nyder det simpelthen SÅ meget. Jeg ligger i skrivende stund på sofaen med fødderne op, ild i brændeovnen, stearinlys på bordet og alene hjemme i tv’et. Jeg elsker det her lille hus. Og jeg elsker, at være lige hér.

Jeg har i tankerne at holde fuldstændig fri her i julen, også her fra bloggen. Så jeg tænkte, at mit sidste indlæg her inden vi starter på et nyt år, selvfølgelig skulle være en lille status over mit år 2017:

Fede ting der er sket i 2017:
Jeg er flyttet til Odense! I en virkelig lækker lejlighed. Og jeg gav mig selv en kæmpe indflyttergave ved at købe nyt af alt. Som i  A L T!  Jeg kom jo fra mit lille fine hus her i Sæby, som jeg havde boet i i 5 år, men jeg så Odense for mig som et helt nyt kapitel, hvor jeg gerne ville sarte helt forfra. Så jeg lod alle min møbler, inklusiv alt fra bestik, stel, seng, sofa, tv osv. stå i huset, så det kunne blive brugt som sommerhus i stedet – og så købte jeg ellers nyt af det hele til mig selv og min nye lejlighed. Du kan se mit hjem her: Her bor jeg og læse en status for mit første år i Odense her: 1 år i Odense.

Det er også her i 2017 jeg har kunne fejre 1 års dag med min ansættelse i Ambulance syd. Jeg er stadig under uddannelse til ambulanceredder, og jeg er først helt færdig uddannet i april 2019. Men jeg er simpelthen så glad for mit arbejde. Jeg har de dejligste kolleager og en hverdag der konstant udfordrer mig og giver mig muligheden for at gøre en afgørende forskel for andre mennesker. Og det er helt fantastisk. Du kan læse en status på min uddannelse her: Status på redderuddannelsen.

Lige før 2017 begyndte fik jeg købt mig en ny bil. Så den tæller altså også lidt med i fede ting, som er sket her i 2017. Da jeg virkelig er gald for min bil, og bruger ualmindeligt meget tid i den.. Jeg føler mig pludselig meget voksen og ansvarlig med både bil og lejlighed i storbyen. Og så endda uden at have gældsat mig selv. Sikke dog! Du læse et blogpost om den dag jeg købte bilen her: En dyr overspringshandling 

Dumme ting jeg har brugt tid og penge på 2017:
På en lidt dårlig dag, vælger min mobil at skabe sig hel åndsvagt. Så jeg tager en lidt demonstrativ beslutning. Og køber en ny. Uden egentligt at tænke mig sådan rigtig om. Jeg går bare ind i Telia butik og siger noget i nærheden af ”Hej, jeg skal have en iPhone” Flink telia-fyr svare ”Så gerne, hvad for en model og farve?” Mig: ”Det ved jeg ikke, men der skal være godt med plads på den, og ikke for stor at holde om”.. Han svarer: ”Jamen hvad så med den her speciel edition i rød med 128 gb?” Mig: ” Det lyder godt! Og rød er jo en Ironman farve, den vil jeg gerne købe” Og wupti. Hjem med en iPhone 7 i rød. Meget flot mobil. Knap så skide smart, da jeg fandt ud af, hvor meget mere jeg havde fået for mine penge, hvis jeg havde købt en iPhone 8. Så det har jeg fortrudt. Irriterende mange gange.

Noget andet, som jeg har brugt alt for meget tid på. Og alt for mange penge på. Er diesel. Til min bil. Min Ford Mustang (Fiesta) og jeg har tilbagelagt mange kilometer sammen her i 2017. Intet mindre end 63.255km! Og nej jeg lyver ikke. Eller Overdriver. Og skal det regnes ud i kroner-øre, sådan cirka, med en literpris på 8,50 kr. og cirka 18km pr liter, så har det i alt kostet mig omkring 30.000kr. For de penge kunne jeg have købt den iPhone 8 mange gange. Og dertil kommer de 4 gange service der er blevet lavet på bilen, nye dæk og andre diverse regninger som hører sig til, når man har bil, og mere eller mindre bor i den.

Andre ting jeg har udrettet i 2017:
Jeg har set alle 5 sæsoner (13 afsnit i hver, a 60 minutters varighed) på en cross-trainer. En meget aktiv og effektiv måde at slå tiden i ihjel på! Det var nu ikke fordi jeg har kedet mig, men pga. en skade i min fod, har jeg ikke måtte løbe og derfor har jeg tilbragt så umenneskeligt meget tid på den cross-trainer. Netflix har dog leveret rigtig god underholdning!

Jeg lært at svømme! Hvilket har været en rigtig fed personlig sejer. Det har været en hård kamp, men det har virkelig været det hele værd. Jeg er gået fra kun at kunne svømme få meter, for så at skulle ind til kanten og have luft, til nu at kan svømme mange hunderede meter, før det er nødvendigt. Og med få pauser kan jeg sagtens blive i vandet og svømme i en time uden at blive træt!

Min top tre for år 2017:
De 3 absolut bedste ting, som er sket her i 2017 er ikke svære at udpege!
2017 har været et rigtig udforende år, jeg har mødt meget modstand og brugt mange timer på at finde hoved og hale i en hel bunke frustrationer, men der er bestemt også sket nogle gode ting. Og her er de 3 aller bedste:

Min far blev opereret i hovedet, og det gik godt. Begge gangene. Jeg kan huske, hvor bange jeg blev da jeg fik af vide, at vi skulle igennem det mareridt endnu en gang. Det kan du læse mere om her: Min verden er væltet, igen. Men det gik godt, også selvom at vi blev nød til at fejre min fødselsdag på sygehuset. Nu er vi på den anden side af det hele, og jeg er bare så glad og taknemmelig for min far har været så stræk gennem alt dette. Du kan læse mere om den første operation her: Jeg er bange, og den anden operation her: Dagen derpå: Et kaos, og min fødselsdag på sygehuset her: Fødselsdag og sygehus.

Det var i starten af år 2017 at M endelig spurgte om vi skulle være kærester! Efter at have charmet mig ind på ham i over 7 måneder, blev vi endelig rigtige kærester. Og ham er jeg simpelthen så inderligt glad for. Han har været min absolut største støtte gennem det sidste år. Han har været der for mig, både på de gode og de dårlige dage. Og han har givet så mig så meget. Fyldt mig med kærlighed, smil og gode minder. Han er det aller bedste.

På min top 3 over de absolut bedste ting som er sket i 2017, er selvfølgelig også min Ironman 70.3! Det har været den aboslut vildeste oplevelse. Hele rejsen der til, med de utallige trædninger har været hård men også fed. <jeg har udvirkelet mig så meget, både fysisk og psykisk. Og det har været den fedeste udfordring ejg nogensinde har givet mig selv. Og de mange timers benhårdt arbejde kulminerede på raceday den 18 juni, som var en absolut fest. Jeg syntes det var pisse hårdt og jeg kæmpede, men samtidig følte jeg mig flyvende gennem det hele, fordi det bare var den vildeste oplevelse. Og følelserne der fløj gennem min krop da jeg krydsede målstregen kan slet ikke beskrives. Det var bare  for vildt!

img_2420 img_1842-2

Steder jeg har rejst i 2017:
2017 har også budt på rigtig mange rejser. Og det har været helt fantastisk at pakke taskerne og opleve nye kulturer, se nye steder, smage nyt mad, og møde mange nye mennesker. Jeg absolut enig med H. C. Andersen ”at rejse er at leve”, og efter et skønt år kan jeg nu sætte en nål i disse steder på verdenskortet:
Buda Pest – En skøn forlænget weekend, som du kan læse mere om her: Jeg er stukket af!
Italien – En fantastisk tur, jeg havde sammen med M. Italien har stået øverst på min rejseliste i mange år, og det var helt utroligt at opleve så meget. Du kan finde læse mere om turen her: Postkort fra Rom,  Postkort fra Venedig, Postkort fra Milano.
Wales – Et virkelig smukt land, som jeg synes er lidt overset. Du kan læse mere og se billeder her: Postkort fra Wales.
Sverige – En rigtig vandretur i Bohusleden smukke naturreservat sammen med M. En ferie, hvor vi koblede totalt fra, og bare nød omgivelserne, hinanden og naturen. Det var virkelig en helt fantastisk, hvor vi satte pris på det helt banale, badet nøgne i søerne, lavede mad over bål og bare var os. Du kan læse mere om turen her: Dagbog fra Fuck-det-hele-ferie! Jeg glæder mig til vi skal afsted igen!
England & Skotland – En rejse jeg nok aldrig vil glemme! En ægte drøm der gik i opfyldelse, hvor jeg fik lov at se og opleve alt omkring Harry Potter. Jeg besøgte stedet, hvor den første bog tog form, studiet hvor de mange film er optaget, området i det Skotske højland hvor Hogwarts er ”placeret” og meget mere. Det var så fedt! Du kan læse dagbog del 1 her og dagbog del 2 her.   

img_0701 20706477_1388268334623044_2003913932_n wb-studio

Planer for 2018:
Jeg har ikke fået planlagt sådan en helt masse endnu.. Heller ikke at det overhovedet var min plan, at lave en masse planer… Men jeg har lavet en drømmerejse-liste, over steder, som jeg rigtig gerne vil hen! Den kan du finde her: Rejseplaner for 2018.

Og så har jeg en plan om, at jeg skal have solgt noget af alt det ragelse som jeg har fået sorteret i kasser over ting osm skal sælges, men bare ikke lige fået sat til salg. Det virker virkelig osm et uoverskueligt projekt, men skal vist bare tage mig sammen og så i gang. For i guder, hvor har jeg meget tøj, og mange ting, som aldrig rigtig har været brugt, og som bare stor og fylder..
Og så har jeg en plan om, at de penge der kommer ud af salget her fra, skal bruges på en lille dorne. Så jeg kan begynde at lav nogle fede videoer på mine rejser! Et projekt jeg længe gerne har ville starte på, så det håber jeg bliver en realitet her i 2018! Men det kræver jo liiige, at jeg får taget mig sammen og begynder at sælge noget af alle de ting. Hvor anbefaler i for resten, at man sælger ting? Online på DBA? Via en app? Eller bare på instagram? Lad mig endelig hører i en kommentar!

Dette bliver årets sidste blogpost. Jeg vil nemlig bruge min juleferie med hele min familie, nyde dem og ikke tænke på andet end bare at hygge mig i deres selskab! Jeg håber du har planer om det samme! Derfor vil jeg ikke bruge min juleferie bag computeren, og dermed heller ikke opdatere bloggen. Du kan som altid følge min hverdag på instagram: caroline_schack, hvor jeg dagligt opdatere med billeder og videoer.

Ha’ den dejligste jul og kom godt ind i det nye år!
Smil fra C.

 

 

1 kommentar

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine julegave ønsker