Når jeg har det værst, gør jeg noget godt

Status på træningsfronten

img_2723
Billede af Irfaan K i Repeat Fitness.

Ja hvordan står det egentlig til…
Jeg har nok mest lyst til at sige, at det går mega dårligt…

I sidste uge og i denne uge har jeg slet ikke fået trænet alt det jeg havde planlagt. Der har været mange dage, hvor jeg først var hjemme fra skole omkring kl7-8stykker om aftenen. Og så var mine batterier bare helt flade. Tilmed kan jeg stadigvæk ikke løbe, pga. en skade i min venstre fod.

Og når man ser sådan på det, så lyder det hele virkelig negativt…
Men ved nærmere eftertanke, så er det jo ikke helt rigtigt…
Fordi på den anden side, så er jeg jo redderelev, og den uddannelse kommer før alt andet på dagens to-do-liste. Og så kan det godt være, at jeg synes det er en lille smule træls, at jeg ikke altid når alt det jeg gerne vil, MEN! til gengæld blev min 2. sidste opgave afleveret i tirsdags! Så nu har jeg kun 1 stor skriftlig opgave tilbage på den her uddannelse, som tilmed først skal afleveres i maj, og det er da lige til at holde til!
Derudover, så har jeg jo slet ikke ondt i min venstre fod længere! Faktisk skal jeg til en behandling her i eftermiddag, hos en fysioterapeut, så jeg kan få en række forskellige øvelser til at styrke min fod. Og så er vi jo også snart i januar, hvor den anden blokade skal ligges i foden, hvilket betyder at jeg allerede er halvvejs i forløbet om at få foden på plads!

Og hvis jeg så lige tvinger mig selv til at fokusere, på den træning som jeg rent faktisk har nået at få i hus…. Så har det jo slet ikke været så skidt! Jeg har dødløftet tungt (95kg, så nej, jeg er ikke medlem af Club100 længere), cyklet stærkt og svømmet godt!
Faktisk vil jeg gerne rose mig selv med dem svømning! For et år siden skrev jeg indlægget “en dum kommentar” (klik og læs), som handlede om en mand nede i svømmehallen, som fik sagt, med en meget høj stemme, at jeg var elendig til at svømme.. Og lige nu har jeg det lidt mere sådan agtigt “come at me bro” – jeg skal give dig svømning, skal jeg! For jeg kan fandme godt svømme! Det kan godt være jeg ikke rigtig kunne det den gang, men det kan jeg sgu godt nu! Og ja, jeg er stadig en af de langsomme, på den langsomme bane, men heyhey, jeg er ikke den langsommeste, og det er fremskridt! Faktisk er jeg ved at lærer at lave koldbøttevendninger, og så tror jeg da nok lige jeg bliver en delfin i det vand! Og med det i hovedet, vil jeg glæde jeg mig til dagens træning, som byder på 1 times cross-trainer og 1 times svømning!

Ha’ en dejlig torsdag,
Smil fra C.

 

Ingen kommentarer endnu

Skriv endelig en kommantar, jeg svarer på alle!

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når jeg har det værst, gør jeg noget godt