Foden op, rødvin ned

Ugens træningsprogram #49

Photo by Martin Paldan | GripGrab Media Crew

Photo by Martin Paldan | GripGrab Media Crew

Så blev det mandag og endnu en ny uge er skudt igang! Der er ikke mange uger tilbage af dette år. Synes tiden løber lidt stærkt i øjeblikket, og jeg får ikke helt nået alt det jeg gerne vil. Hvilket måske også går lidt ud over bloggen her. Men husk du altid kan følge min hverdag via min insta-story på instagram: caroline_schack !

Men nu til ugens træningsprogram:

Mandag
1 times svømning med tri-klubben

Tirsdag
45min styrketræning:
Superset 1:
Dødløft 5 set / 5 rep
Military press: 5 set / 6-8 rep
Superset 2:
Pulldown: 5 set / 6-8 rep
Push-ups: 5 set / 6-8 rep
Back lunges: 5 set / 6-8 rep
Superset 3:
Prowler: 5 set / 15 m
KB swing: 5 set / 15 rep

Onsdag
1 time på cross-trainer
(første tur efter blokaden blev lagt i min venstre fod i tirsdags – mere om det her)

Torsdag
1 times svømning med tri-klubben
45min styrketrænig:
Superset 1:
Dødløft: 3 set / 8 rep
Bænkpres: 3 set / 8 rep
Superset 2:
DB row: 4 set / 8 rep
Squat: 4 set / 8 rep
Planke: 4 set 45 sek
Superset 3:
Prowler: 8 set / 15 m
KB swing: 8 set / 10 swing

Fredag
2 timers bane-cykling med tri-klubben.
Det er både fysisk og tekninsk udfordrende at cykle på bane!
Lørdag
1 time på cross-trianer

Søndag
Hviledag! Skal fejre min dejlige storesøster fødselsdag i KBH!

Måske det hele er lidt ønsketænkning, fordi fakta er, at jeg har en rigtig stor opgave i skolen som skal skrives, afleveres og fremlægges om, og den tager rigtig meget af min tid. Og da uddannelse jo kommer i første række, så må jeg få træningen i hus når der er mulighed for det.

Ingen kommentarer endnu

Skriv endelig en kommantar, jeg svarer på alle!

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Foden op, rødvin ned