Foden op, rødvin ned

Ugens træningsprogram #49

Photo by Martin Paldan | GripGrab Media Crew

Photo by Martin Paldan | GripGrab Media Crew

Så blev det mandag og endnu en ny uge er skudt igang! Der er ikke mange uger tilbage af dette år. Synes tiden løber lidt stærkt i øjeblikket, og jeg får ikke helt nået alt det jeg gerne vil. Hvilket måske også går lidt ud over bloggen her. Men husk du altid kan følge min hverdag via min insta-story på instagram: caroline_schack !

Men nu til ugens træningsprogram:

Mandag
1 times svømning med tri-klubben

Tirsdag
45min styrketræning:
Superset 1:
Dødløft 5 set / 5 rep
Military press: 5 set / 6-8 rep
Superset 2:
Pulldown: 5 set / 6-8 rep
Push-ups: 5 set / 6-8 rep
Back lunges: 5 set / 6-8 rep
Superset 3:
Prowler: 5 set / 15 m
KB swing: 5 set / 15 rep

Onsdag
1 time på cross-trainer
(første tur efter blokaden blev lagt i min venstre fod i tirsdags – mere om det her)

Torsdag
1 times svømning med tri-klubben
45min styrketrænig:
Superset 1:
Dødløft: 3 set / 8 rep
Bænkpres: 3 set / 8 rep
Superset 2:
DB row: 4 set / 8 rep
Squat: 4 set / 8 rep
Planke: 4 set 45 sek
Superset 3:
Prowler: 8 set / 15 m
KB swing: 8 set / 10 swing

Fredag
2 timers bane-cykling med tri-klubben.
Det er både fysisk og tekninsk udfordrende at cykle på bane!
Lørdag
1 time på cross-trianer

Søndag
Hviledag! Skal fejre min dejlige storesøster fødselsdag i KBH!

Måske det hele er lidt ønsketænkning, fordi fakta er, at jeg har en rigtig stor opgave i skolen som skal skrives, afleveres og fremlægges om, og den tager rigtig meget af min tid. Og da uddannelse jo kommer i første række, så må jeg få træningen i hus når der er mulighed for det.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Foden op, rødvin ned