Fyldt peberfrugt

En uge hos anæstesien

a

Så gik der endnu en uge på Kolding sygehus, denne gang i praktik hos anæstesien!
Det har været så vanvittigt spændene, og jeg har virkelig oplevet meget!
De søde sygeplejesker og læger har taget rigtig godt imod mig og i den grad givet mig plads og mulighed for at lærer en masse.
Jeg gad godt, at jeg kunne forlænge min praktik her, men sådan er det desværre ikke. I næste uge skal jeg i praktik på psykiatrisk afdeling på Vejle sygehus. Det skal helt sikkert også nok blive rigtig spændene og lærerigt!
Jeg føler mig utrolig heldig og privilegeret, med denne uddannelse og alle de ting jeg får lov at opleve og lære i øjeblikket. Men jeg synes også det er lidt træls, at jeg kun lige når at falde til det ene sted, og så skal sige farvel igen, og starte op på ny et andet sted.
Jeg møder konstant så mange søde og dygtige mennesker på sygehuset, og tiden går bare alt for stærkt. Jeg forsøger at suge det hele til mig, og for pokker, hvor mit hoved bare er fyldt op til randen når jeg rammer hovedpuden hver aften! Det er en fed følelse, at lærer så meget, især når det kan bruges til at hjælpe andre mennesker i nød.

Du kan læse om min første praktik på Kolding Sygehus her, og om min sidste uge, hvor jeg var i praktik på fødegangen her. Jeg bliver ofte spurgt om, hvorfor jeg har valgt at blive ambulanceredder, og det spørgsmål svare jeg på imorgen.

Men nu vil jeg holde en velfortjent weekend og få ladet batterierne op, inden en ny spændene uge står for døren. Jeg skal bruge min weekend på skydebanen og på jagt, og det glæder jeg mig til. Det bliver en weekend med masser af timer udendørs i naturen, i det friske solskins vejr. Det bliver helt sikkert koldt, men meget dejligt!
Du må også have en dejlig weekend,
Smil fra C.

b

1 kommentar

  • Pia

    Kære Caroline, min dejlige datter, hvor er det fantastisk, jeg glæder mig meget over, at jeg har så en utrolig dejlig ambitiøs datter, der nyder og elsker at hjælpe andre mennesker. Jeg kan godt forstå du får meget ros, du har også den dejligste og mest positive tilgang til tingen, man kan ønske sig, og med det kan man komme langt ❤️❤️❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fyldt peberfrugt