Konkurrence: Lær at tale et nyt sprog!

En uge på fødegangen

 

caro-syge-pleje

Smølfen er tilbage på Kolding Sygehus!
Og sikke en uge det har været!
Jeg er helt blæst bagover af store oplevelser og glæde.

Jeg været i praktik på fødegangen, på Kolding sygehus, hvor jeg har randt i hælene på de dygtige jordemødre den sidste uges tid. Det har virkelig været en fantastisk lærerig og spændene uge. Jeg har set 5 fødsler og mødt de sødeste nybagte forældre. Det har været en uge med masser af glædestårer i øjne og et smil der ikke har været til at skjule, når en lille ny kommer til verdenen.
På det område, er det nok godt nok, at jeg ikke er blevet jordemor, sådan som mine øjne løber i vand..

Nu vil jeg holde en velfortjent weekend, som starter ud med julefrokost sammen med Logen. Så jeg er på vej til Aalborg for at spise god mad og skabe mig tosset sammen med de bedste drenge i gaden! I morgen skal jeg til fødselsdags-brunch hos min moster, hvilket er meget passende til de tømmermænd jeg forventer at have! O gsås tår weekenden eæers bare på hygge i nordjyallnd sammen med min mor, far og M.

I næste uge skal jeg i praktik i anæstesien, hvilket jeg virkelig også ser frem. Det bliver uden tvivl også en uge fyldt med nye indtryk, hvor jeg får lov at lærer en masse!

Kan i alle have en rigtig dejlig weekend,
Smil fra C.

Pssst… Hvis du er i den situation, at du ikke helt ved, hvad du gerne vil være når du ”bliver stor”, så bliv jordemor! Sikke et arbejde at have!

Ingen kommentarer endnu

Skriv endelig en kommantar, jeg svarer på alle!

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konkurrence: Lær at tale et nyt sprog!