En dag i skoven

Fyldt peberfrugt

I sidste uge inviterede jeg jer, det følger med på instagram, med ind i mit lille køkken og lavede en step-by-step-story omkring min aftenmad.
En nem, lækker og sund ret der faldt i god jord hos mange! Så her kommer opskriften, på en lidt mere permanent side:

Til 4 portioner:
4 stk peberfrugter
500g oksefars
2 fed hvidløg
1 løg
2 æg
½ dl havregryn
1 lille tomatpuré
Salt og peber
Revet ost (evt cheddar)
Tænd ovnen på 180g varmluft. Skær toppen af de 4 peberfrugter og fjern kernehuset. Rør farsen sammen med 2 presset fed hvidløg, 1 finhakket løg, havregryn, tomatpuré, salt og peber. Kom farsen op i peberfrugterne. Top de fyldte peberfrugter med revet ost og sæt lovet på. Kom dem i et ildfast fad, så de ikke vælter og giv dem 35-40 minutter i ovnen.

1515939358295

1515939730218

Forslag til tilbehør:
Bønnesalat med feta og mandler:
400g frosne bønner
1 håndfuld mandler
Feta
Eddike, olivenolieolie, citronsaft
Optø de frosne bønner ved at overhæld dem med kogende vand og lad dem trække i 2 minutter. Hæld vandet fra. Tilsæt feta i en passende mængde, 2 spsk eddike, 2 spsk olivenolie, 2 spsk citronsaft og rør godt rundt. Anret på en tallerken og top med grofthakket mandler.
Jeg kogte også et broccoli hertil og servede det med groft salt. Nemt og lækkert.

1515939443462

TIP: er i kun 2 til aftensmad, så lav kun 2 fyldte peberfrugter. Rør lidt ekstra havregryn i den resterende fars, så den bliver mere fast. form kødboller på størrelse med frikadeller og steg dem på en varm pande med olivenolie. Brug dem som snack til dagen efter eller i madpakken.

Ha’ en dejlig mandag,
Smil fra C.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En dag i skoven