Status over år 2017

Nu er jeg klar til 2018

img_1219

Den sidste måned har været rigtig hård. Og gjort meget ondt. Der har været mange frustrationer og hårde øjeblikke. Og jeg har grædt ualmindeligt meget. Julen slog benene væk under mig, og nytårs morgen væltede min verden totalt. Jeg har virkelig skulle kæmpe mig igennem de dage som for andre ellers byder ind til både kærlighed og fest.
Jeg tog hjem på juleferie i Nordjylland med både bilen og hjertet pakket med overskud og kærlighed til dagene jeg havde i vente. Men trods alle ambitioner om at skabe den mest fantastiske jul for min familie, må jeg endnu en gang se mig slået af det faktum, at min familie har ændret sig efter min fars sygdom. Jeg har ændret mig. Og det kan virkelig mærkes i højtiderne, hvor traditionerne fylder, og hvor forventningen om den konstante glæde, og energi til at skabe nye gode minder er på det højeste.
Nytårs morgen væltede hele min verden om ørene på mig. En personlig krise jeg aldrig vil fortælle nogen om, men som har fyldt alt inde i mig. Jeg har på ingen måde været klar til at starte 2018. Jeg har i den grad bare haft brug for at være mig selv i mine trygge rammer, lave så lidt som muligt, og bruge alt min energi på at samle mig igen. I modsætningen til så mange andre i januar, så har jeg hverken trænet eller spist sundt. Jeg har bare haft ondt i hjertet.
Men både torsdag og fredag var jeg tilbage på min ambulance, og det gav mig både energi og en reminder på, hvor vigtigt det er, at leve livet. Mit arbejde og mine kollegaer betyder virkelig meget for mig, og at gøre en forskel for andre sammen med dem, er noget af det, som kan gøre mig ualmindelig glad. De sidste 2 dage har jeg brugt på at gøre en masse godt for mig selv og forberede mig til ugen som starter i morgen. Og nu er jeg klar. Klar til at starte 2018. Godt nok en uge forsinket. Men det er der ikke noget at gøre ved.
Jeg ved, at 2018 ikke bliver mit år. Det behøver det heldigvis heller ikke at være. Jeg skal nok komme igennem det, og jeg skal nok få det bedste ud af det. Men nu starter jeg med at tage en dag af gangen. Og i morgen er det mandag. En mandag som for mit vedkommende starter kl 06.30 på Koldings fødeafdeling. Og det glæder jeg mig rigtig meget til.
Jeg har forbedredt ugens mad, både morgenmad og frokost. Jeg har lavet en træningsplan. Og jeg har indstillet mig selv på, at holde fokus på alt det positive! Fordi det giver uden tvivl meget mere energi. Jeg har også lovet mig selv, at bruge den energi rigtigt, og tage de valg, som giver absolut bedst menig for mig. Egoistisk eller ej.

Jeg har sat mig nogle mål for bloggen her i 2018:
– dele flere opskrifter til den nemme, sunde og lækre mad
– dele flere tanker omkring mine små delmål og tips til træning
– dele flere træningsplaner og rejsetips!
– dele flere indlæg, som handler om, hvordan jeg selv reagere, handler og tænker, når livet gør ondt. Fordi det er jeg sikker på, at det somme tider gør for alle, og jeg vil gerne dele min erfaring, hvis den kan hjælpe dig eller andre.
Er der noget, som du godt kunne tænke dig at læse mere om, i 2018?
Så skriv gerne en kommentar eller en mail!

Jeg håber du har haft en rigtig dejlig jul. Og at du har fået den bedste start på det nye år.
Men hvis ikke, så er det også okay. Der er heldigvis stadig 358 dage tilbage af 2018, og jeg er sikker på, at der nok skal nå at ske en masse godt for dig.

Smil fra C.

Ingen kommentarer endnu

Skriv endelig en kommantar, jeg svarer på alle!

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status over år 2017