Hvorfor ambulanceredder?

Træningsprogram #4

I denne uge er jeg i praktik på psykiatrisk afdeling på Vejle Sygehus. Mine vagter svinger lidt, og i dag skal jeg arbejde fra kl. 15.00-23.00. Så jeg forsøger at få flettet min træning ind, mellem både arbejde på sygehuset, kontoret herhjemme og de andre daglige gøremål som vi nok deler: vasketøj, mad, rengøring osv..
Faktisk gik jeg en smule forvirret ind til denne uge, fordi jeg ikke helt havde fået en fast vagtplan. Og jeg er typen, som planlægger mig ud af alt, for at være sikker på at jeg når det. Men igår fik jeg endelig styr på hvilke mødetider jeg har i denne uge, og straks forsøgte jeg at støbe ugen træningsprogram sammen, som er kommet til at se sådan ud:

Mandag:
1 times svømning med tri-klubben
45min styrketrænig:
Superset 1:
Dødløft: 3 set / 8 rep
Bænkpres: 3 set / 8 rep
Superset 2:
DB row: 4 set / 8 rep
Squat: 4 set / 8 rep
Planke: 4 set 45 sek
Superset 3:
Prowler: 8 set / 15 m
KB swing: 8 set / 10 swing

Tirsdag:
2 timers cykling på VirtuPro i Strong4Life
30min styrketræning med fokus på ben og udstrækning.

Onsdag:
Styrketræning:
Superset 1:
Dødløft: 3 set / 8 rep
Bænkpres: 3 set / 8 rep
Superset 2:
DB row: 4 set / 8 rep
Squat: 4 set / 8 rep
Planke: 4 set 45 sek
Superset 3:
Prowler: 8 set / 15 m
KB swing: 8 set / 10 swing

Torsdag:
90 min cykling på VirtuPro i Strong4Life.
Heraf 20-30min hårdt.
1 times svømning med tri-klubben

Fredag:
Hviledag, da jeg skal til København på kæresteweekend med M.

Lørdag:
Styrketræning i det nye Repeat Fitness på Borups Allé!
Superset 1:
Dødløft: 3 set / 8 rep
Bænkpres: 3 set / 8 rep
Superset 2:
DB row: 4 set / 8 rep
Squat: 4 set / 8 rep
Planke: 4 set 45 sek
Superset 3:
Prowler: 8 set / 15 m
KB swing: 8 set / 10 swing

Søndag:
Bliver sikekrt også en hviledag, da jeg skal slentre rundt i KBH med M i hånden og lege turist.

Selv ser ejg aller mest frem til ugens 2 svømmetræninger, da jeg har fået en ny fin badedragt i julegave! Og den er både flot og hurtig! Jeg føler mig i hvertfald meget hurtigere, selvom jeg stadig er den langsommeste på holdet. Men pyt med det. Nu er jeg bare langsom på den lækre måde!

tyr-badedragt

God tirsdag til alle,
Smil fra C.

Ingen kommentarer endnu

Skriv endelig en kommantar, jeg svarer på alle!

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor ambulanceredder?