En herlig weekend i KBH

3 blokader og Ingen Ironman

Min venstre fod har siden august 2017 været en lille diva, og skabt sig ualmindelig meget. Jeg har ikke haft løbeskoene på siden jeg tog dem af efter min gennemførsel af Ironman 70.3 i Helsingør.
Jeg har været ved læge mange gange, og ved mange forskellige eksperter herefter. Først troede jeg, at jeg havde fået en hælsporre, som sad og gnavede på min svangscene, men efter en ultralydsscanning, viste det sig, at det var selve svangscenen, som havde vokset sig til tripel størrelse grundet betændelse.
Siden hen har jeg lavet nogle forskellige øvelser, for at aktivere scenen på en skånsom måde, og for at skabe noget cirkulation, så betændelse kunne begynde at forsvinde. Tilmed har jeg fået lagt 3 blokader med cirka 1,5 månedens mellemrum. Den sidste fik jeg lagt i tirsdags, og det gør nas. Især denne gang gør det virkelig nas. Jeg har fået lagt en dobbelt dosis for at give den det sidste ”skub”. Min udvikling har egentligt været fin og min scene er siden behandlingens start gået fra at være 6,8mm til nu at være 4,0mm. Men den mangler stadig 1,1mm for at være nede i normalstørrelse. Det lyder ikke af meget, når man sådan stiller det op i millimeter. Men det gør virkelig ondt. Hver eneste skridt føles som om jeg har et rusten søm til at sidde i foden.
Men jeg tager jo fremskridt, eller foden gør, og det er positivt. Jeg håber på at være tilbage i mine løbesko i maj. Men det bliver en absolut mild opstart!

Dermed er mine store drømme om en Ironman 2018 altså knust. Fordi det kan ikke lade sig gøre, at jeg kan nå at træne mig op til det, nu hvor jeg har været påvirket at dette her i så lang tid. Og chancerne for, at jeg så igen bliver skadet herefter er virkelig store. Og den chancer er jeg ikke villig til at løbe.

Derfor har jeg valgt at udskyde min drømme om en Ironman med endnu et år. Det er ikke med min gode vilje, men det er nødvendigt.
Så min sæson her i 2018 bliver anderledes, men stadig super spændene.
Jeg har i tankere at deltage i en masse mindre løb, og igen sætte prikken over i’et på min sæson med en Ironman 70.3 i Helsingør. Det hidtil fedeste løb jeg nogensinde har deltaget i, og som jeg i den grad glæder mig til at stå til startlinje ved igen!

Men ellers vil jeg forsøge at skabe mig selv en masse erfaring gennem mindre løb, og blive endnu bedre til både at cykle og svømme, og dertil få godt gang i løbet på den helt rigtige måde. Og så simpelthen bare bruge 2018 til den helt store opvarmning for 2019, hvor jeg altså virkelig håber, at jeg er klar til at sparke røv og løbe over målstregen på min første Ironman!
-Smil fra C.
img_0978

Ingen kommentarer endnu

Skriv endelig en kommantar, jeg svarer på alle!

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En herlig weekend i KBH