Ugens træning #12

10 personlige punkter

p1040821

Jeg er mange gange blevet spurgt om jeg ikke kan fortælle lidt mere om mig selv her på bloggen – og jojo, det kan jeg da godt, nu hvor i er lidt nysgerrige.. Men huks i selv bad om det! Der må godt grines, men ikke dømmes…. Her kommer 10 personlige ting om mig:

1) Jeg sover for det meste uden pude – dog med 2 dyner!
Og den ene dyne er alt foldet så jeg kan ligge og holde om den, når M ikke er hjemme!

2) Jeg er ustyrligt bange for edderkopper..
No jokes.. jeg får det både fysisk og psykisk dårligt, hvis de (klamme) kræ kommer inden for en radius af 100m.. og ja, jeg kan sagtens finde på at ringe efter naboen, hvis jeg finder en i mit hus!

3) Jeg ejer et ishus med min far!
Og derfor kommer jeg aldrig til at få en sixpack! Men den er god nok – min far og jeg har et ishus sammen og denne sommer bliver vores 8. sæson! Ishuset ligger på Sæby havn (9300) og har en facebookside der hedder Det Glade Ishus, hvis du vil se mere om den..
Ja det gir’ måske sig selv, men skulle du være i tvivl, så elsker is, virkelig virkelig meget!

4) At rejse er at leve!
Et lille citat fra en stor mand, som jeg i den grad lever efter! Min store passion er i den grad at rejse – og det har jeg heldigvis også gjort rigtig meget – og jeg stopper aldrig… Listen for lande jeg har været i lyder lige nu på; Tyskland (7), Sverige (14), Norge (2), Spanien (4), Østrig (2), England (5), Frankrig (2), Grækenland (2), Tyrkiet (2), Island, Polen, Belgien, Tjekkiet, Egypten, Kina, Vietnam, Cambodia, Thailand, Indonesien, Malaysia, Sydafrika (2), Namibia (2), Bostwana, Zambia, Australien, New Zealand, Skotland, Wales, Italien, Finland, Ungarn, Cypern og så kan jeg ikke huske flere.
Og ja, jeg har allerede været på den første rejse her i 2018, hvor turen gik til Tyskland. Derudover er der planlagt to små rejser her i påsken, både til Tyskland og til Sverige. Ja egentligt skulle jeg have været i Afrika, men det blev desværre aflyst. Det kan vi snakke om en anden dag. Heldigvis er der mange rejser planlagt her for 2018, bl.a. trekkingtur i sommeren, og til efteråret skal jeg indløse min julegave fra M, hvor turen går til Portugal.

5) Jeg hader folk som smasker eller snakker med mad i munden..
Ja det er virkelig ikke for at fornærme nogle, men helt ærligt, så hold dog op. Det er både træls at se og hører på. Og jeg kan bare slet ikke koncentrerer mig om samtaleemnet. Jeg sidder bare med et falsk smil på, og er ved at brædne sammen mens jeg tæller til 10.000. Og skulle man være i tvivl, så er det faktisk fysisk meget muligt at spise både frugt, gnavegrønt og chips med lukket mund.

6) Jeg kan ikke finde ud af at lave en parallelparkering.
Alligevel har jeg kørekort til både motorcykel, bil og lastbil! Så ja, ingen alu-fælge på min bil, og når jeg en dag bliver rig, så skal jeg have mig en bil der kan parkere selv, når man trykker på en knap!

7) Jeg tømmer en butik, hvis jeg handler mens jeg er sulten!
Og det sker, desværre, jævnt tit..! Problemet opstår altid ved, at jeg er så hammer sulten, at jeg ikke kan finde ud af hvad jeg har mest lyst til, og derfor køber jeg ind til alt muligt forskelligt. Det ender dog altid med, at jeg laver den ret som går hurtigts, fordi jeg simpelthen ikke har tålmodighende til at krerer en større gastronomisk oplevelse, når jeg er så sulten.

9) Jeg har haft jagttegn siden jeg var 15 år.
Jeg er “fars lille pige”, og inden han blev syg, gik vi meget på jagt sammen. Jeg elsker det! But make no mistakes, jeg ELSKER dyr. Derfor sætter jeg en stor værdighed i at kunne skyde min egen føde på en anstændig måde, hvor dyret har haft et fritgående smukt liv uden at lide døden!
Derudover er jeg bare rigtig glad for naturen og friluftslivet, og jeg nyder når jeg kan tilbringe en dag udenfor.

10) Jeg er sucker for stearinlys og friske blomster

Og jeg kan sagtens finde på at tænde et flammehav af stearinlys i mit lille hus en tirsdag aften, bare fordi jeg synes det er så hammer hyggeligt! ja, og så eeeelsker jeg blomster, som jeg gladeligt køber en gang i ugen og fylder samtlige vaser i hytten med! derudover har jeg virkelig svært ved at modstå mælkesnitter, chokolade, nachos, chips, dip .. jaja no limist – jeg er ustyrlig på det område, og derfor har jeg for længst droppet det ellers så moderne fænomen med “1 cheat-day i ugen”.

Nu ved i lidt mere om mig, var der andet, så skriv en kommentar.
God onsdag, jeg håber solen skinner på dig!
– Smil fra C.

2 kommentarer

 • Jeg sover også uden pude – vågner hvis bare jeg triller oven på min kærestes arm, en bog, eller hans pude. Kan slet ikke døje det 😀

  -A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Schack

   Haha, hvor sjovt! Jeg kender simpelthen så fp mennekser der gør det! Mange er af den holdning, at jo flere puder, jo bedre. Men jeg får bare hold i nakken hvis ikke jeg ligger helt faldt!

   Ha’ en dejlig dag!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens træning #12