Jeg vil altid kæmpe for min far

En lille eventyr-tur

Reklame for Tourismus Niedersachsen

bueno-smuttur

Så blev det søndag, og hvor har jeg dog glædet mig! Oven på et par fantastiske dage med besøg af mor og far i Odense, er mig og M nu på vej på nye eventyr!
Vi har endnu en gang pakket rygsækkene og sat kursen mod Tyskland, hvor der venter nye spændene oplevelser frem til på tirsdag. Som det ses på billedet, så er begejstringen stor for de tyske tankstationer, som forhandler Bueno og Kinder is! Og når man nu er for meget et barn til at kan tage et beslutning om det skal være den ene eller den anden is, så er det godt man er voksen nok til at må bestemme, at man godt må købe dem begge to!

Vi har selv sammensat programmet, som både indeholder en masse aktiviteter og en masse spa!

I dag, når vi lander i Bad Bevensen, her om et par timer, så skal vi ud og se den fine by. Bagefter skal vi ud og have noget god mad, M har allerede øvet sig på turens vigtigste sætning: ”Schnitzel mit pommes und ein grosße beer”. Måske tager vi allerede i aften forskud på spa og wellness glæderne!
Depoterne skal nemlig tankes helt op, fordi om mandagen skal vi ud og cykle langt! Vi har lejet et par mountainbikes og sat os for en rute på knap 35km. Så det skal der nok komme et par ømme ben og baller ud af, men helt sikkert også en masse smuk natur!
Om aftenen skal vi igen slappe af med spa og wellness, hvor vi også skal prøve ”a floating treatment”- det er helt sikkert tiltrængt, sammen med en kold øl og noget god mad!

Tirsdag sætter vi kursen tilbage mod Danmark, men vi kører ikke direkte hjem. Vi stopper nemlig i Schneverdingen, hvor vi går en tur i naturen. Så vi håber vejret er med os, og at foråret så småt er ved at springe ud! Og ja, så går det ellers hjem af igen.

Jeg glæder mig rigtig meget, og jeg synes helt ærligt at det er fantastisk at man ikke skal køre mere end 4 tilmer (Odense til Bad Bevensen) for at komme på nye eventyr i spændene omgivelser! Det er både billigt og nemt, og når man ikke har mere end et par dages sammenhængende fri, så er det her jo den ideelle løsning for at komme hjemmefra og ud på nye eventyre.
Du kan følge hele turen på min instagram: caroline_schack!

Ha’ en dejlig søndag!
-Smil fra C.

 

Ingen kommentarer endnu

Skriv endelig en kommantar, jeg svarer på alle!

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg vil altid kæmpe for min far