Ugens træning #11

Endelig endelig ENDELIG!!!!

Det svar jeg har ventet på i evigheder. Eller i hvert fald siden august 2017!
”Caroline, du må begynde at løbe igen”
JU(fucking)HU altså!
Shit jeg er glad!
skaermbillede-2018-03-15-kl-15-35-41

Jeg har ikke løbet siden min konkurrence i juni 2017, hvor jeg løb min første Ironman 70.3! En kæmpe succes. Men efter løbet fik jeg pludselig problemer med min venstre fod, efter at have været på arbejde i 4 dage med sikkerhedssko på. Det føltes som om jeg havde et søm til at sidde fast i hælen.
Jeg var ved læge, og fysioterapeut, og kiropraktor, og læge igen. Jeg spiste en masse piller og lavede en masse øvelser. Og Lige lidt hjalp det. Indtil min læge valgte at sende mig videre til en Og en speciellæge. Her fik jeg lavet en ultralydsscanning af min fod og det viste sig, at min svangscene var hævet til over tripel størrelse, grundet betændelse.  Derfor fik jeg lagt 3 blokader med nogle ugers mellemrum – en behandling der gjorde så æsketæske (hvis det overhovedet er et ord) ondt! Men det har hjulpet. Min svangscene er blevet betydeligt mindre, og smerterne er næsten væk. Men kun næsten. Jeg er altså ikke smertefri endnu, men det hjælper på det!

I dag var jeg så til nogle undersøgelser, som skulle give mig det gyldne svar på, om jeg snart må genoptage min løbetræning, og svaret blev et forsigtigt ja! Men det var et JA!

Det betyder at jeg nu må løbe, lidt. Meget lidt. Nærmere præcist i 1 minut af gangen.
Min løbeplan for den første uge lyder således:
1 min løb – 1 min gang – 1 min løb – 1 min gang osv. i 10 min
Det må jeg gøre 3 gange om ugen. Kan jeg det, uden at få ondt hverken under eller efter løb, så må jeg øge tiden.
Så hvis alt går vel, ser min anden uge således ud:
2 min løb – 1 min gang – 2 min løb – 1 min gang osv. i 10 min
Igen 3 gange på en uge, og så må jeg øge igen.

Det bliver en meget langsommelig proces. Men jeg kan slet ikke sætte ord på, hvor meget jeg glæder mig til at løbe igen! I første omgang kommer det hele til at foregå indenfor, i et roligt tempo på bånd. Men jeg håber at om 4-6 uger endelig kan komme udenfor og få en fantastisk tur i solskinsvejr og med fuglesang!

Kan i alle have en fantastisk torsdag,
– Smil fra C.

Ingen kommentarer endnu

Skriv endelig en kommantar, jeg svarer på alle!

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens træning #11