Status og positive tanker

Mine vitaminer

Produkterne i dette indlæg er sponsoreret.

mypor

Der er altså bare vinter udenfor. For tredje måned i træk nu! Altså hvabehar? Det passer mig dårligt. Måske mest fordi jeg er en ”sommer person”. Hvis den kategori af typer altså findes. Jeg er i hvert fald ikke fan af snotnæse, dybfrossen bil, fodkolde lejligheder, slud på vejen og sne lige i smasken i en sammenhørighed af aktisk isvind. Nej det er bare ikke mig.
Tilmed er det altså også bare højsæson for at skrabe diverse små-sygdomme, til sig, og den helt lemme, Mr. Influenza. Men jeg har læst mig til, at man kan forebygge rigtig meget, hvis man spiser sine vitaminer! Så det har jeg gjort i denne vintersæson, og (7-9-13), så har jeg ikke været syg endnu! Hvilket faktisk må være rekord, fordi jeg pelejer ellers nok at have de lange følehorn ude og både rage influenza, lungebetændelse, halsbetændelse og en ordenlig snotnæse til mig på sådan en vintersæson.
Så derfor tænkte jeg, at jeg lige ville dele med jer, hvilke vitaminer jeg spiser hver dag:

Hver morgen får jeg disse 3 slags:

1 x Active vitality
Den indeholder vitamin B og lidt koffein, som reducere træthed og udmattelse. Derudover indeholder den også nogle vitaminer, som støtter en normal kognitiv funktion og den mentale ydeevne.
Den koster 109kr og kan købes her.

1 x Omega 3
En fiskeolie med høj renhed, 58% EPA og 10% DHA!
Den koster 104kr* og kan købes her.

1 x Joint Plus
Den pille hjælper med pleje til mine led. Der står en masse om pillen på hjemmeside, hvis du vil vide en masse mere. Men overordnet set, så indeholder den Glucosamin HCL, MSM og Chondroitin, som undersøtter bindevævets sundhed.
Den koster 125kr* og kan købes her.

Ved behov og på træningsdage får jeg også disse to:

2 x BCAA plus
Disse indeholder de vigtige aminosyre leucin, isoleucin og valin. Derudover er der tilsat vitamin B6 for reduceret træthed og udmattelse!
Jeg indtager dem efter træning.
Den koster 90kr* og kan købes her.

2 x Thermopure
Denne pille indeholder nogle gode nærringsstofer og vitaminer (B6 + B12), samt noget koffein, på de dage hvor jeg bare ikke har energi nok.
Jeg tager dem oftest før træning.
Den koster 104* og kan købes her.

VIGTIGT: Alle priserne er hvis du bruger min rabatkode CAROLINE, som giver -30% på alt hos MyProtein. Derudover kører de lige nu et tilbud der hedder ”Køb 2 og få den billigste gratis” – så der er altså mange penge at spare!

Min pille-box kan købes her, og bruger du min rabatkode koster den kun 13kr!

pille-my-pro

Ha’ en dejlig mandag
Smil fra C.

1 kommentar

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status og positive tanker