Ugens træning #10

Status på skaden

Behandlinger sponsoreret af Kiropraktisk Klinik Kolding.28951381_1599322830184259_3979025567516196864_o

Siden august 2017 har jeg jo døjet med en betændelse i min svangscene, som nogen vil kalde en hælsporre. En ægte lille djævel, der dagligt giver smerte. Jeg synes efterhånden, at jeg har prøvet en del forskellige behandlingsmetoder og øvelser, og sidst har jeg fået lagt 3 blokader i min fod, for at se om det kunne hjælpe mig. Blokaderne har hjulpet, vil jeg sige. Det ses tydeligt på ultralydsscanning af min svangscene, at den faldet fra en hævelse på 6,7mm til nu omkring de 4mm, hvoraf normalen er 2,7mm. Så ja det går den rigtige vej, men det gør stadig (pisse) ondt.

Derfor har jeg haft en tendens til egentligt at skåne min venstre hæl når jeg gik, og dermed kun træde ned på forfoden. Det samme når jeg har stået helt stille, hvor jeg har lagt størstedelen af min vægt på mit højre ben. Hvilket jo er dumt. Fordi man er jo bygget til at gå og stå lige, så vægten bliver lige fordelt. Derfor har jeg nu fået lændeproblemer, som mest følelse som om, at jeg er 80 år gammel, og at der holder en traktor parkeret på min ryg. Hvilket jo nok giver et helt skørt billede i hovedet på dig, men altså, det føles sådan.
Men nu har jeg fået kontakt til en rigtig dygtig kiropraktor i Kolding, Christian. Jeg startede til behandling ved Christian for bare 1 uge siden, hvor han tog et billede min ryg, der jo tydeligt viser, at jeg er skæv. Altså i lænden. Faktisk ligner det lidt, at en 5årig har formet en grim regnorm ud af et stykke modellervoks, og så har nogen valgt at bruge det som ende stykket på min rygsøjle. Ja du kan selv se på billedet, som viser min ryg bagfra…
Så altså, mine lændeproblemer om, at jeg føler mig ”låst” giver sådan set ret god mening, fordi lænden fungerer ikke så godt, når den står skævt! Så nu er jeg kommet under et par kyndige hænder, der gerne skal rette op på det her!
Tilmed, så har min kiropraktor, Christian, også selv døjet med en hælsporre, så han ved helt præcis hvad jeg taler om og forstår, hvor meget det belaster mig i hverdagen.
Han håber, at når jeg får løsnet op i lænden, så vil det hjælpe rigtig meget på smerterne i foden, i forhold til nogle forskellige nerver, som løber op gennem benet. Tilmed har han ”knækket” min fod, altså løsnet op omkring alle de små knogler som er i foden, og det kan mærkes, allerede nu, efter bare to behandlinger!
Jeg håber virkelig, at det her er den rigtige vej, fordi jeg er efterhånden rigtig desperat for at blive smertefri og komme i gang med at løbe igen!

28871076_1599322850184257_2026680258211610624_o

I hvert fald, så føles denne kommende behandlingstid lidt mere overskuelig, fordi jeg har fået planen for min lænd og fod printet ud på papir, så jeg har et overblik over, hvad der skal ske, hvornår vi skal evaluere og vurdere om det har effekt, og hvad jeg kan forvente fra nu af og fremadrettet.
Det giver på en eller anden måde bare mere overskud, fordi jeg på forhånd ved, hvad der skal ske og hvad jeg kan forvente. Det har jeg ikke rigtigt vidst tidligere, når jeg har gået til behandling andre steder med min fod, der har jeg bare krydset fingre for det efterhånden bare ville blive bedre. Nu er der en plan, med nogle delmål, og hvis de ikke bliver opfyldt, så er der en ny plan! Og det betyder meget for mig, så jeg ikke bruger tid og penge på noget, der alligevel ikke har nogen effekt.
Så nu vil jeg hoppe på weekend, som står på ethundrede bajer’ i KBH med de bedste soldatergutter! På mandag skal jeg igen forbi Christian, og håber bare behandlingen forstætter i en positiv kurve!

hvis du vil læse mere om kiropraktor klinkken, så klik her.
– Smil fra C.

 

1 kommentar

  • Jeannette

    Ang din lænd, jeg ved du skriver du er i kyndige hænder, men prøv og se om du kan finde en der kan kranio sakral, hun eller han kan rette din ryg eller faktisk er det dit bækken der er skævt, og ikke din lænd som sådan.

    Håber du tager det til dig, og givee det et forsøg, jeg vil nærmest garantere at du bliver meget hurtigere lige igen og hurtigere smertefri ..

    Siden  ·  Svar på kommentar

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens træning #10