10 personlige punkter

Status på smerter

img_3479

Nu har jeg været ved kiropraktor 4 gange. Og selvom det endnu ikke har løsnet de sidste smerter som jeg døjer med i foden. Så har jeg alligevel mærket en god bedring og en mere fri bevægelse i min ryg og nakke! Jeg har får behandling både i min fod, men også i min lænd og i min nakke!
Før min behandlinger ved kiropraktoren var jeg ikke klar over, hvor låst jeg faktisk var i min nakke. Jeg tror bare, at jeg havde vent mig til det der føltes som en naturlig begrænsning for, hvor meget jeg kunne se til højre og til venstre.
Men allerede efter første behandling jeg fik i nakken, kunne jeg tydeligt mærke forskel. Min bevægelighed blev meget større! Det var en hel lettelse, især op gennem nakken og baghovedet! Min lænd har det også bedre, det er som om, at jeg blev ”låst op”. Den er ikke helt god endnu, men med den fremgang der allerede er, så tror jeg snart den er på plads!

Jeg går til kiropraktor hos Christian ved Kiropraktisk Kilink i Kolding
Har du erfaring med kiropraktor?
Hvis du til daglig har kontorarbejde eller på anden måde sidder meget ned og kigger på skærm, så kan jeg virkelig anbefale at prøve at få løsnet nakken. Jeg tænker næsten ikke det kan undgås andet, end at nakken bliver låst, af at sidde sådan – og det er virkelig en lettelse at få den ”låst op”.

Ha’ en dejlig torsdag,
– Smil fra C.

Ingen kommentarer endnu

Skriv endelig en kommantar, jeg svarer på alle!

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 personlige punkter