Mine vitaminer

Ugens træning #10

Endnu en uge med bopæl i Odense, skole i Esbjerg, et fuldt træningsprogram, lektielæsning, eksamensskrivning og alt for lidt timer i døgnet.
Det er sådan set oversigten på min uge, hvor træningsprogrammet ser således ud:

Mandag:
1 times svømning med tri-klubben

Tirsdag:
Skulle have bestået af 30 min cross + 1 times styrke…
Men det jeg egentlig trængte til, var at få strukket mit stive corpus ud. Derfor blev dette byttet ud med en times yoga i Strong4Life.

Onsdag:
Styrketræning:
Superset 1:
Dødløft: 5 set / 5 rep, 85%
Military: 5 set / 8 rep
Superset 2:
Pulldown: 5 set / 8 rep
Push-up: 5 set / 8 rep
Backlunge: 5 set 45 sek
Superset 3:
Prowler: 6 set / 15 m
KB swing: 6 set / 15 swing

45min cross-trainer (evt til et afsnit Homeland på iPad’en!)

Torsdag:
Cykling på VirtuPro:
VO2 max, 60min med interval:
3 x 8min i xone 4, med puls 161-178
4 min pause mellem hver interval

1 times svømning med tri-klubben

Fredag:
Styrketrænig:
Superset 1:
Dødløft: 3 set / 8 rep
Bænkpres: 3 set / 8 rep
Superset 2:
DB row: 4 set / 8 rep
Squat: 4 set / 8 rep
Planke: 4 set 45 sek
Superset 3:
Prowler: 8 set / 15 m
KB swing: 8 set / 10 swing

Herefter går turen til København, hvor den store på store øl, farverige drinks og rigtig godt selskab af de gode gamle soldaterdrenge fra saniteten i Aalborg. Jeg glæder mig tosset til at se dem, det bliver hammer hyggeligt!

Lørdag:
Mig og min tømmerænd skal have fundet vejen tilbage til Odense! Så håber jeg, at der er overskud til en lille træning:
30-45 min crosstrainer
Herefter går turen til Lemvig, for at være sammen med M’s familie til søndag, hvorefter hverdagen på skolen i Esbjerg igen starter.

Søndag:
På programmet har Ole skrevet: svømning + cykling.
Men tager jeg de realistiske briller på, så bliver det her nok bare en hviledag, hvor der skal hygges med M’s familie og lades helt op til en ny uge. Det er jeg sikker på jeg trænger til, til den tid!
Heldigvis har jeg en rigtig god kommunikation med min træner, Ole, så hvis jeg bliver nød til at springe en træning eller to over, så er det okay. Det er dejligt, når træning langt fra kommer i første række når jeg skal prioritere min hverdag. Desuden er mit program ofte så tæt pakket, at bare den mindste ting kan få det hele til at skride. Som fx igår, hvor motorvejen blev lukket og jeg ikke kunne fra skolen i esbjerg og hjem til Odense. Men sådan er det nogen gange, og så må man jo tage det med!

Jeg håber du har haft en god uge ind til nu, og at den forsætter sådan!
Og skal du træne i dag, så rigtig god træning!
Smil fra C.

img_2840

Billede af IrfaanK i Repeat Fitness!

Ingen kommentarer endnu

Skriv endelig en kommantar, jeg svarer på alle!

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine vitaminer