Træningsplan #17

Mit favorit friluftstøj!

3Det her indlæg har hverken noget at gøre med slanger eller en klump tørret jord.. Men jeg har jo en ualmindelig stor kærlighed til friluftlivet, naturen og i det hele taget bare at bruge mine timer udenfor! Det er herligt, især i solskinsvejr! Og nu hvor foråret endelig er ved at have fundet sin vej til Danmark, så bliver det kun bedre.

Egentlig er jeg ikke typen, som går særligt meget op i hverken mode eller mærkevarer. Men når det gælder friluftstøjs, så har jeg mine favoritter! Tøjet er nemlig ret dyrt, synes jeg, og derfor er det hammer vigtigt for mig, at jeg får noget kvalitet for pengene! Det skal være noget tøj der kan holde til at blive brugt i mange år, og det skal være behageligt at have på samt have de rigtige funktioneller detaljer, så jeg både kan vandre i tøjet, tage på jagt i det eller klatre i træer.

Mit favoritmærke til dette er klart Fjallrav. De laver noget super slidstærkt tøj, med rigtig mange detaljer, som sidder pænt og er rigtig behageligt at have på!
Mine favoritter inden for bukser er KEB og Abisko. Den røde jakke jeg så tit også har på på mine billeder er Abisko Eco Shell. Det er en rigtig god skaljakke, som er vandtæt, åndbar og med stretch. Derudover er jeg meget glad for en uld t-shirt de har lavet. Og så er der skovmandsskjorten, som egentlig er min kærestes, men som jeg har lånt på livstid.

Af sko har jeg et par vandrestøvler fra Härkila. Jeg bruger dem både til vandring og til jagt. Men skal jeg ud og vandre i et ordenligt terræn, hvor der ikke er behov for ankelstøtte, så har jeg et par Salomon Speedcross sko, som jeg er meget glade for!

Til mellembeklædning har jeg både en lækker fleece fra Fjallrav, men også en ”vaffel-trøje” fra Arc’teryx. De begge varmer rigtig godt, selvom de både er lette og tynde.

Men det her jeg jo mine egne personlige favoritter. Jeg vil til en hver tid anbefale, at du opsøger en friluftbutik og prøver nogle forskellige modeller og ser hvordan det passer dig. Selv bruger jeg en strl 38 curved, i bukserne hos Fjallrav, og det er bare vigtigt at de sidder helt rigtig, hvis man fx skal vandre mange kilometer i dem.

Ha’ den dejligste uge! Brug den udenfor!
-Smil fra C.

1 25 4 6

Ingen kommentarer endnu

Skriv endelig en kommantar, jeg svarer på alle!

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træningsplan #17