Mit favorit friluftstøj!

Søndag, cykling og bike essentiels!

Produkter er sponsoreret.qqw

Nu har foråret endelig fundet vej til Danmark, og det er herliiiigt! Min tri-cykel er blevet rengjort, smurt og fået ny kæde og alt mit fede cykeltøj er fundet frem! Jeg er så glad for endelig at kan komme ud og få nogle kilometer i pedalerne og lidt sol på mine blege stænger!
Jeg har allerede været på min første 90km tur, hvilket egentligt bare ved en tur til Middelfart og tilbage igen. Det gode ved den rute er, at det er en lang lige landevej, hvilket umuliggør det for mig at fare vild. Det lidt mere nedren ved den rute er, at det er en lang lige landevej, med meget trafik og knap så fin udsigt. Men altså, man kan jo ikke få det hele. Og når man er ualmindelig dårlig til at finde vej eller se på kort, ja så må man jo ”nøjes”.

Vigtigst til enhver god cykeltur, er masser af godt udstyr! Så her er mine favoritter til at kører cykelsæsonen 2018 i gang med:

wewd ws

Mit fede cykeltøj fra Grip Grab, som passer så fint i farverne til min cykel! Shortsene er lavet til kvinder og t-shirtsen med fede detaljer! Så har jeg mine warmers til arme og ben, hvis nu der skulle blive koldt på turen. Jeg har dem bare rullet sammen og med i trøjen. Selvfølgelig også cykelhandsker og en drikkedunk. Derudover har jeg også et smart mobil-cover som både er vandtæt og lavet sådan, at man kan bruge mobilen selvom den ligger deri.

Så har jeg selvfølgelig mit garmin ur, et Fenix 5s sapphire  og min lille garmin computer! Og mine Oakley solbriller til det dejlig solskinsvejr. Endelig en lille lækker snack i form af en Clif Bar, som altid nydes på halvvejen, så jeg kan få lidt energi til turen hjem også!

Ha’ en dejlig søndag,
Smil fra C.

 

Ingen kommentarer endnu

Skriv endelig en kommantar, jeg svarer på alle!

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit favorit friluftstøj!