Dagbog fra vores lille eventyr i Tyskland

Vil du følge med i mit friluftseventyr?

Kære jer, som læser med!

Dette er et lidt atypisk indlæg. Mest af alt, fordi jeg egentligt spørger efter jeres helt ærlige mening. Så den håber jeg, at i vil af med!
Da jeg startede denne blog, var det helt for sjov, og helt uden at vide, hvad den som sådan skulle handle om. Det er nu 3 år siden. I de 3 år har bloggen og min instagram profil egentligt mest bare handlet om mig, både på de gode og de dårlige dage, hvad jeg spiser, hvordan jeg træner osv. Dog har meningen altid været, at mine socialemedier altid skulle været en form for frirum, som gjorde mig glad at drive, og derfor altid handlede og mig og mine interesser.
Inden for det seneste år, er mine interesser for friluftslivet blevet meget større, især fordi jeg har fået en af dele det med, nemlig M. Jeg er glad helt nede i maven, når vi får timerne til at gå uden for, både med gåture, madlavning over bål, jagt, vandring, klatring, fiskning og meget meget mere. Derfor overvejer jeg rigtig meget at tage disse emner ind i mine sociale medier, og dele ud af opskrifter i bedste “nak&æd-stil”, fortælle historier fra rejser og komme med tips til, hvordan du kan arrangere dine egne friluftsture, både som små dagsture men også til flere dags rejse!

Jeg vil derfor gerne spørge, om det kunne være i jer læseres interesse at læse med omkring disse ting? Se videoer og billeder fra det og finde opskrifter til mad over bål eller tilberedning af “hjemmeskudt jagtmad”.
Jeg håber meget du vil dele din ærlige mening i en kommentar!

img_4241

Jeg håber du har haft den skønneste påske,
Smil fra C.

6 kommentarer

 • Julie Pabijan

  Hej Caroline 😁😁 Jeg vil virkelig gerne følge med i jeres friluftsliv og alt det i ellers foretager jer i naturen. Jeg finder virkelig inspiration ved at læse dine opslag omkring dette ☺️
  Du må have en dejlig aften.
  Knus Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Schack

   Hej Julie,
   Det glæder mig rigtig meget at hører! Mange tusinde tak for den søde kommentar!
   Du må også have en rigtig dejlig aften!
   Knus fra mig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Del endelig tips – er selv vild med hiking, og kan slet ikke vente til det igen bliver varmt nok til at være derude døgnet rundt! Kunne være super spændende at høre hvordan I forbereder jeres ture.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Schack

   Hej Pia,
   Det lyder bare herligt, og samme her! Glæder mig SÅ meget til at foråret for alvor kommer til Danmark. Det glæder mig at hører, og vil med store glæde dele ud af mine egne erfaringer, tips og tricks.
   Tak for din kommentar, ha’ en dejlig dag!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hej Caroline 😊
  Det ville blevet modtaget med kyshånd og kæmpe eventyrlyst herfra 🍀👌🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Hej Caroline
  Vil rigtig gerne læse om dine erfaring og tage ved lærer af dem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagbog fra vores lille eventyr i Tyskland