Man må gerne vælge træningen fra.

Lækker rejesalat uden flere tillægsoverskrifter

En nem, lækker og god klassiker! Tilmed har rejer et lavt fedtindhold og et højt proteinindhold! Og så er de slet ikke så dyre. Jeg køber dem oftest på frost i Netto, hvor en pose koster 30-35kr for 300g. Og de er jo lynhurtige at tø op, især på dage hvor det med aftensmad lige kommer bag på en.  Som fx i dag. Og nok også i morgen. Det sker nemlig tit for mig, at jeg glemmer at jeg skal have aftensmad, og når jeg så kommer i tanke om det, så er jeg altid lige ved at dø af sult!

Men her altså et forslag på en nem, lækker, sund, velsmagende, hurtigt, lavt fedtindhold, højt proteinindhold, budget-venlig, skøn, frisk, sommerlig (du digter bare selv videre på tillægsoverskrifterne….) rejesalat:

Til 2 portioner:
(Hvis du er single eller bor alene, eller begge dele, så har du til en luksuriøs madpakke!)
2 håndfulde blandet salat
2 æg
1 avokado
1 peberfrugt
1/3 agurk
8 små tomater
¼ blomkål
4 spsk feta-tern
2 små håndfulde edemam-bønner
Frisk dild

Dressing:
3 spsk cremefraice 9%
2 tsk sennep (jeg bruger øko-udgaven fra Netto fordi den smager drøn godt og er ikke alt for stærk)
Frisk persille
Hvidløgssalt

Tø rejerne og edamame -bønnerne op, hvis ikke de er købt ferske. Kog æggene, cirka 8min. Fordel overstående grøntsager på to tallerkner. Jeg byggede min tallerken op således: salat, blomkål snittet fint, peberfrugt skåret i fine strimler, agurk, tomat og avokado i tern, edamame-bønner, feta, rejer og en masse dild på toppen. Æggene have jeg placeret på kanten af tallerkenen som pynt, sammen med en skive citron – meget madbloggervenligt!

Dressingen er easypeasy, det er bare at snittet persillen fint (jeg brugte en håndfuld) og så bland det hele sammen og smag til. Denne dressing kan variere meget alt efter, hvad det er for en sennep man har. Og er du bare ikke den type, som lige røre sådan noget snask sammen, så købe en Thousand Island i bøtte, de fås også uden så meget sukker og lavt fedtindhold, og den går fremragende til rejer!

skaermbillede-2018-05-29-kl-09-59-47

Ha’ en dejlig aften!
Jeg har fået besøg af min mor og søster, og jeg forestiller mig at jeg lokker dem med på Streetfood, så jeg ikke behøver at lave en gastronomisk eksplosion af et måltid i form af en rejesalat…
-Smil fra C.

2 kommentarer

 • Laura

  Ej hvor ser det lækkert ud! Glæder mig til at prøve det 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Schack

   Mange tusind tak – jeg håber du vil synes om det 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Man må gerne vælge træningen fra.