Søndag, cykling og bike essentiels!

Nu er jeg tilbage på bloggen

assistent

Jeg ved ikke om jeg burde sige undskyld, fordi jeg har jo ikke lovet nogen noget, i hvert fald ikke sådan rigtig. Og er det ikke også sådan lidt ”åh se mig, og undskyld jeg ikke lige har været her og underholde jer”, altså sådan en ægte ”bloggerreplik”? Jaja bevares, jeg er jo selv ”blogger” (uh se mig), men jeg tænker ikke at jeg behøver at være så ”orginal”….. Og når det så er sagt, så har jeg alligevel lidt dårlig samvittighed. Men først nu. Det har jeg ikke haft før. Altså tidligere på ugen. Eller på måneden. Fordi egentlig så tog jeg bare en beslutning, fra den ene dag til den anden, at det der med at blogge altså måtte vente til jeg var på den anden side af den eksamen, som jeg jo så er NU! Og halleluja for det! Hvor er livet herligt – hvilket jeg måske lige havde glemt for et par dage siden. Men om ikke andet, så er alle bøgerne sat tilbage på hylden nu, penalhuset er pakket væk og skoletasken kastet ind under sengen. Vigtigst af alt, så er mine hvide skuldre samt elev-rygmærke på min uniform nu skiftet ud med grønne skuldrer og et assistent-rygmærke! Tilmed har jeg tabt 10 kg, rent mentalt, jeg føler mig ligefrem flyende i skrivende stund. Hvilket jo nok er lidt af en overdrivelse, fordi jeg er da bestemt ikke blevet lettere over de sidste 3 uger, hvor den eneste træning jeg har foretaget mig har været fingergymnastik henover tasteturet.

…Så hvad har jeg egentlig lavet?
Jo altså, hvor er jeg glad for du spørg, eller at jeg i hvert fald lige spørg for dig, fordi det vil du jo gerne vide….
De sidste 3 uger har jeg opholdt mig i Esbjerg, på skole, og i Holstebro, efter skole, for at få hjælp af M til at øve, læse og repetere. Når jeg ikke har siddet med snotten i bogen, har jeg proppet chips i munden, spildt koldskål ned af hagen, haft chokolade mellem tænderne eller ”underholdt” M med et eller andet skide klogt, med papir og kuglepen i bedste Jørgen Clevin stil.

Men nu er jeg tilbage! Både til lejligheden i Odense, mine daglige rutiner og bloggen! Oh yes.
Og det bliver piv godt fra nu af, fordi jeg har hammer meget energi, solstråler, træningstips, madopskrifter og friluftsråd som jeg gerne vil dele med jer! I det hele taget så koger mit hoved med en helt masse emner og blogindlæg, som jeg vil glæde mig til at få skrevet ned og delt med jer! Det bliver intet mindre end fantastisk at bruge alle 24 timer i døgnet på ALT det som jeg rigtig godt kan lide, hvilket for en periode ikke lige bliver indholdet i mine ambulancebøger.

Men jeg kan allerede godt nu afsløre, at det bliver på samme lave amatør niveau som det plejer, med stavefejl, manglende kommaer og nutids r’er, eller hvad det nu er jeg plejer at få klager over. Jeg tager det ikke så højtidligt, fordi jeg gør faktisk mit bedste, og så kan man vist ikke forlange mere. Jeg bliver bare aldrig en haj til den danske grammatik.

Men hey, jeg fik 12 i min assistent-eksamen, så jeg ved i hvert fald lidt om at redde liv!
Og det vil jeg tage ud i den friske luft og fejre, med min sovepose, liggeunderlag, mad fra bål og kyssere fra M. Du kan følge hele turen på min instagram story: caroline_schack

Vi skrives ved, meget snart!
Nyd denne dejlige solskinsdag,
Smil fra C.

 

Ingen kommentarer endnu

Skriv endelig en kommantar, jeg svarer på alle!

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndag, cykling og bike essentiels!