Pak madkurven og grillen til en aften i naturen

De 5 højdepunkter i min sommerferie

facetune_04-06-2018-17-08-04

Sidste års sommerferie bød på et par fantastiske eventyre med ham her! Hvilket sommerferien faktisk også gør i år, så ja jeg glæder mig helt ustyrligt. Ikke at jeg ikke elsker mit arbejde, fordi det gør jeg! I guder jeg elsker det! Men det her fantastiske vejr får nu alligevel tanker over på sommerferien, som jo faktisk lurer lige om hjørnet. Jeg har ferie i uge 28, 29 og 30! Og jeg glæder mig! Her er en lille liste over de 5 højdepunkter i min sommerferie:

  1. Jeg skal til Paaariiiiis!! Sammen med sødeste M. Det er hans fødselsdagsgave fra mig, nemlig at se afslutningen på dette års Tour De France. Egentlig så siger cykelløb mig ikke en dyt, og jeg har heller ikke sat mig ind i reglerne, navne eller farverne, udover at alle tydeligvis er vilde med gul og røde polkaprikker. Men til gengæld så siger Paris mig en hel del! Jeg glæder mig til at se Eiffeltårnet, Norte Dame, Triumfbuen, Mona-lisa-pigen og indersiden af rigtig mange tøjbutikker! Jeg har godt nok været i storbyen to gange tidligere, men man kan jo aldrig få nok af smukke Paris, smørbagte croissanter og kys i kærlighedens by. Og så har jeg bestilt overnatninger på det mest romatiske hotel jeg kunne opstøve, oh yes.
  2. Vandretur i naturen. Den absolut bedste måde at holde sommerferie på. Jeg prøvede det for første gang sidste år, og det var seriøst den perfekte ferie. Lige umiddelbart kan man godt blive lidt skræmt og tænke, hvordan pokker kan vandretur være mere afslappende end pool, drinks og all-inclusive? Men det kan det altså, virkelig. Der er fuldstændig ro ude i naturen, ikke nogen der vil sælge dig noget, der skal ikke tages stilling til nogle restauranter, menukort eller turistattraktioner og pungen skal aldrig op af lommen. Der er ro, fuldstændig ro. Men du kan læse meget mere om sidste års vandreferie lige her: Dagbog fra Fuck-det-hele-ferie.
    I år har vi snakket om at tage til Norge og vandre, men det er ikke endelig planlagt. Jeg tænker, at når planlægningen starter, så deler jeg det hele med jer, step-by-step, så i forhåbentligt kan finde inspiration til at planlægge jeres egen tur!
  3. Min dejlige mormor fylder 80 år, og dét skal fejres! Måske ikke lige så voldsomt og sprængfarligt som i Thansen-reklamerne… Men i hvertfald med masser af god mad, en overdosis af kærlighed og en skøn weekend med hele familien!
  4. Et par dage i KBH! Helt uden planer. I hvert fald indtil videre. Sagen er nemlig den, at jeg allerede går på ferie fra tirsdag i uge 27, men M er i KBH og arbejde. Så jeg tager over til ham, og bruger dagene på venindehygge, brunch-spisning og kvalitets-tid med alle de skøre københavnere som jeg kender, men ses med alt for lidt! Det bliver simplethen så skønt, og jeg ser virkelig frem til det.
  5. Is. I guder hvor skal jeg spise meget is! Både på grund af varmen, men mest fordi det bare smager fantastisk. Og sådan er det generelt bare med alt mad her om sommeren. Salaterne er mere sprøde, frugterne er sødere, du kan få kartofler, jordbær og ærter langs landevejen og alt smager seriøst bare bedre, når det bliver nydt i aftensolen, med et kold glas hvidvin til duften af grill. Og kolde øl. Ej at forglemme de kolde øl her i sommervarmen. Dem skal jeg i den grad også have nogle af.

Jeps jeg glæder mig virkelig til sommerferie, som skal holdes sammen med verdens bedst M, både i Frankrig, Norge og Danmark. Det bliver intet mindre end fantastisk!
Har du nogle særlige højdepunkter for sommeren? Udover maden, isen, vinene og øllene? Fordi det højdepunkt tænker jeg umiddelbart at vi deler – jeg mener, vi kan da kun være enige om, at sommeren er indbegrebet af god mad, herligt selskab og kølige drikke.

Ha’ en dejlig mandag, så vil jeg nyde resten af min døgnvagt her i Svendborg, hvor solen skinner fra en næsten skyfri himmel, humøret er højt og aftensmaden er i ovnen!
Smil fra C.

Ingen kommentarer endnu

Skriv endelig en kommantar, jeg svarer på alle!

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pak madkurven og grillen til en aften i naturen