Projekt Leg - om børn er indlagt eller ej

De sidste par dage, og lidt til

Ja og den startede jo helt fantastisk! Jeg fik omsider søsat mit ”Projekt Leg” med det største og stolteste smil! Fantastisk endelig at kunne offentliggøre, hvad det er jeg har knoklet med gennem de sidste par måneder. Og hvis ikke du har læst om Projekt Leg endnu, så kan du gøre det HER.

I mandags blev M’s lillebror også student, og derfor var der købt ind og stablet på benene til en stor fest hjemme hos M’s mor. Og det passede mig sådan set ganske fint, at nogen havde sørget for absolut alt til fejring af mit Projekt Leg, og ja, selvfølgelig da også M’s lillebrors flotte hue. Men jaja, jeg tog da lige et ekstra glas vino og skålede med spejlbilledet som tak for et ualmindeligt godt samarbejde og en god hård arbejdsindsats!

Tirsdag var sådanset rar. Vejret var godt og tømmermændene ikke alt for slemme. Tilmed havde jeg arrangeret en dobbeltdate med Trine Theodora og hendes kæreste i Århus, som jo ligger liiiige på vejen mellem Lemvig og Odense. Sådan næsten i hvert fald. Om ikke andet, så var den lille omvej det hele værd! Fordi hjemme hos Trine Og kokken var der både fodboldkamp, snacks i lange baner og byg-selv-burger med alt det rigtige tilbehør (læs: rigelige mængder af bacon).
Bagefter forsatte vi kursen mod Odense, og jeg fik kysset M farvel ude på en afkørsel, så han kunne kører videre mod KBH. Det er saftsusme længe siden vi har haft flere sammenhængende dage sammen. Snart en hel måned siden, tror jeg. Jeg mener i hvert fald, at for knap 3 uger siden havde vi 24 timer sammen, så var han væk i en uge, så havde vi 24 timer sammen igen, og så blev jeg kaldt ind på en ekstra vagt var han væk i 10 dage og …. Ja det er i hvert fald bare 100 år siden, hvis ikke 1000 år siden at vi sådan har haft hele 3 dage sammen! Det er ikke sådan med langdistanceforhold – måske jeg skulle skrive en salme, eller bare et blogindlæg om det en dag – snart.
Trine gjorde mig for resten opmærksom på, som den dygtige lære hun er, at jeg ofte glemmer en del kommaer og nutids ’r’ i mine tekster, hvilket hun jo har helt ret i, fordi den smutter da tit, hvis ikke hele tiden. Men jeg er bare ikke så skide god til det der grammatik, jeg forstår det ikke helt. Det er altså ikke dovenskab, men altså bare svært. Derfor blev vi enige om, at jeg jo kunne sætte en række kommaer og r’er i bunden af hvert indlæg, og så kunne læseren jo bare lige selv tage dem og sætte dem ind de steder hvor de mangler! Pragtfuld idé, som jeg tænker at indfører fra dagsdato!

Nå man det var mandag og tirsdag. Så var der onsdag. Altså i går. Herlig dag. Faaantastisk vejr! Jeg er så glad for at sommeren er kommet tilbage til Danmark!
Jeg brugte min formiddag på at slikke sol og tage mig sammen til at cykle 110km. Det gik ikke sådan fremragende, men om ikke andet, så kom jeg da afsted. Og så endda med selskab af Nadja, skøn veninde!
Jeg havde gjort min research for dagens tur grundigt, og sikret mig via YR at der under ingen omstændigheder skulle være vind. Så da vi ramte cykelstien mod Svendborg, sammen med en stiv blæst lige i smasken, kan jeg love jer for, at mit ellers strålende humør faldt helt til jorden. Er du gal der blev kæmpet og trådt i de pedaler i knap 20 km modvind, og så var jeg færdig, helt færdig. Og det var Nadja heldigvis også. Der er ikke noget værre, end hvis man cykler med en eller flere, og man er den eneste som bare er savet midt over, og er gået i totalt minus på ikkeeksisterende overskudskonto.
Men vi var heldigvis to, og lige meget enige om at modvind er noget fanden har fundet på, og at en særdeles stor is på halvvejen var much needed!
På mirakuløs vis, et mirakel der muligvis involverede en hvid kassevogn og et lift, fik vi ”knoklet” os tilbage til Odense!
Nadja og jeg (grammatisk fuldstændig korrekt) var selvfølgelig enige om, at vi om nogen havde fortjent et overdådigt måltid på streetfood. Så derfor mødtes vi igen efter et bad (og en pose chips for mit vedkommen også) til en lille gåtur ned til streetfood. Her fik jeg bestilt flæskestegssandwich med ekstra kød og fritter stegt i andefedt. Det sidste, altså fritterne, lød meget bedre end det var. Det var egentligt bare svine dyrt. 49 kr for en bak pommes! Altså undskyld mig, men 49 kr!!! Og der var ikke en gang fri dip med til?! Og nej de var ikke hverken ekstra crispy eller smagfulde. De var bare dyre. Så det behøver i ikke at bruge penge på at smage en dag, det har mad-anmelder Caro her allerede gjort for jer, og der var ikke noget ”surt fem-tal”.

Og ja, i dag er der så torsdag. Og jeg er på døgnvagt på ambulancen. Hvilket er herligt. Jeg eeeslker at være på arbejde. For dælen jeg håber den arbejdsglæde holder ved for altid, eller i hvert fald mange år endnu! Fordi så bliver det da aldrig noget problem at stå op om morgenen!
I morgen kl. 07.30 går jeg af vagten, og så er der weekend! Jeg har booket mig et gomore-lift mod KBH til en weekend som turist i byernes by, med M som egen personlige guide. Ikke at der efterhånden er noget som jeg ikke har set i den by, men at slentrer rundt i gaderne med ham i hånden er stadig en absolut favoritbeskæftigelse.

Jeg håber du får en dejlig solrig torsdag,
Smil fra C.
(rrrr + ,,,,, så kan du somsagt selv sætte dem ind hvor de evt mangler)

Ingen kommentarer endnu

Skriv endelig en kommantar, jeg svarer på alle!

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Projekt Leg - om børn er indlagt eller ej