Den røde trøje

Projekt Leg – om børn er indlagt eller ej

Projekt Leg. Endelig kan jeg dele det her med jer. I guder, hvor har jeg glædet mig til det her øjeblik, hvor I alle kan læse om det jeg har knoklet med i flere måneder nu. Jeg har lagt enormt meget hjerte og energi i det her, og jeg er så hamrende stolt af det.

Projekt Leg – om børn er indlagt eller ej.
Et projekt som skal samle penge ind til støtte for de mere end 60.000 børn, som årligt indlægges på de danske hospitaler. Alle penge som jeg får samlet ind gennem Projekt Leg går ubeskåret til Børneulykkesfonden og Legeheltene.

Jeg brænder for at gøre en forskel for andre, og jeg er drevet af dét. Til hverdag arbejder jeg som ambulanceredder i Odense, og nu har jeg skabt muligheden for at gøre en forskel for rigtig mange børn, og så endda gennem min sport. Jeg bruger sporten som redskab til at tage en pause fra hverdagen, koble fra og få tanket en masse ny energi. Så jeg ved, hvad det betyder at have muligheden for et aktivt frirum. Derfor er jeg så stolt af at have startet Projekt Leg, og motivationen er tårnhøj for at endnu flere indlagte børn i Danmark kan blive mødt af en Legehelt og få en aktiv hverdag og et pusterum fra sygdom.

Den 19. august der deltager jeg i KMD IRONMAN Copenhagen
Men jeg deltager som stafet. Derfor har jeg brug for to ildsjæle, som har lyst til at deltage sammen med mig. Jeg har brug for én person, som vil svømme 3,8km, og en anden person som vil løbe 42,2km! Selv hopper jeg i sadlen og cykler 180km.
Jeg sælger de to dele ud på auktion, og de som har budt højest når auktionen slutter vil, udover at få startnummer, også modtage en lækker stor gave sponsoreret af Barebells, Nocco, Repeat, Clif, GripGrab, Protein Baker og MyProtein.
Du kan deltage i auktionen her:
Auktion for 3,8km svøm HER
Auktion for 42,2km løb HER
Pengene fra auktionen går ubeskåret til Børneulykkesfonden og Legeheltene.

Donationer fra privatpersoner
Man kan selvfølgelig godt støtte Projekt Leg, uden at man hverken skal ud og svømme eller løbe flere kilometer. Man kan støtte helt simpelt med en donation via MobilePay: 72 716
Alle som donere, uanset beløb, er med i lodtrækningen om en stor gave.
Jeg kan desværre ikke oplyse så meget om gaven endnu, da jeg har lavet lidt af en rookie-mistake. Det er nemlig sådan, at når man laver en lodtrækning, så går det ind under nogle “konkurrence-regler”, hvor man skal søge om at holde en sådan konkurrence – og det har jeg ikke lige haft styr på, men det er jeg ved at få! Desværre er behandlingsfristen omkring 14 dage, så der går altså lige lidt tid, før jeg helt kan offentliggøre, hvad det er for en lodtrækning i egentligt er med i. Men det jeg kan afsløre er, at det er rigtig godt! Jeg har også lavet en video, som jeg havde glædet mig til at dele med jer i dag, men da jeg også i videoen snakker om lodtrækningen, så kan jeg ikke offentliggøre den, før jeg har min ansøgelse på plads. Regler er regler, og ja, man vokser jo med opgaven, når man sådan kaster sig ud i noget helt nyt. Men når alt kommer til alt, så håber jeg, lodtrækning eller ej, at I vil hjælpe mig med at hjælpe indlagte børn på landets hospitaler.
VIGTIGT: for at deltage i lodtrækningen skal du læse konkurrencebetingelserne nederst i dette opslag, og huske at opgive din e-mailadresse og telefonnummer i kommentarfeltet på MobilePay overførslen.

Donationer fra virksomheder
Sidder du som virksomhed, og gerne vil støtte Projekt Leg, så kan du også
donere via MobilePay: 72 716.
Donere man som virksomhed 1000kr eller mere, så kommer dit virksomhedslogo med på mit takkeflag, som kommer til at følge mig og mit hold hele dagen til Ironman Copenhagen.

Børneulykkesfonden er en nonprofit organisation, som arbejder for at nedbringe antallet af børneulykker i Danmark. Børneulykkesfondens tilgang er forebyggelse via leg og læring i børnehøjde med fokus på, at børn skal udvikle og udfordre sig selv.

Legeheltene er et initiativ udviklet af Børneulykkesfonden. Når børn indlægges på hospitalet, er det ofte forbundet med stor inaktivitet, hvilket kan gå ud over deres fysiske, mentale og sociale udvikling. Derfor arbejder Legeheltene for at skabe mere aktiv leg og bevægelse for indlagte børn i Danmark. Legeheltene skaber et frirum på hospitalet, hvor der er plads til store armbevægelser, tumlelege, fællesskab og nye venskaber

Du kender sikkert til den her boblende glæde inde i kroppen, hvor man samtidig er ved at revne af stolthed? Det er sådan jeg har det i dag! For nogen er i dag bare en helt almindelig mandag, men for mig er det en dag, hvor et projekt som jeg har stablet på benene, noget jeg har knoklet så meget med, noget jeg er så indeligt stolt af og glad for, endelig officielt. og jeg kan endelig fortælle jer om det hele. Og vigtigst af alt, nu kan vi alle sammen hjælpe hinanden med at hjælpe børn på landets sygehuse.

Et meget stort og stolt smil fra C.

Lodtrækningsbetingelserne:

* Du skal være min. 18 år for at deltage i lodtrækningen.
* Det er kun tilladt at deltage i lodtrækningen som privatperson.
* For at deltage i lodtrækningen skal du opgive din e-mailadresse og telefonnummer i kommentarfeltet på MobilePay overførslen. Du vil herefter modtage en bekræftelsesmail, hvor du skal oplyse din adresse, så du kan få tilsendt en nummereret lodseddel med posten jf. Spilmyndighedernes regelsæt.
* Man registreres kun én gang som deltager i lodtrækningen uanset antallet af overførsler.
* Der trækkes lod om præmien blandt alle deltagere, som lever op til lodtrækningsbetingelserne.
* Som vinder af konkurrencen skal du kunne opgive en MobilePaykvittering på donationen samt et billede af den fysiske lodseddel, for at få udleveret din præmie.
* Konkurrencen udløber kl. 23.59 den 15. august 2018.
* Vinderen trækkes den 16. august 2018, og offentliggøres den 19. august 2018, til KMD Ironman Copenhagen på www.carolineschack.dk samt Instagram: @caroline_schack.
* Vinderen af konkurrencen skal kontakte Børneulykkesfonden pr. e-mail: buf@borneulykkesfonden.dk, inden den 3. sep., hvorefter præmien frafalder.
* Præmien afsendes til vinderen, straks efter vinderens tilkendegivelse.
* Jeg accepterer, at de oplysninger jeg afgiver, når jeg opretter en donation, behandles af Børneulykkesfonden Gammel Kongevej 60, 1790 København V.
* Jeg acceptere at min donation må fremgå på Caroline Schacks sociale medier og bruges til at promovere Børneulykkesfonden og Legeheltene, og anerkendelse af donationer.
* Vi forbeholder os retten til at udelukke deltagere fra konkurrencen, hvis der er mistanke om snyd.

Ingen kommentarer endnu

Skriv endelig en kommantar, jeg svarer på alle!

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den røde trøje