Endnu en rejesalat

Træning #24

Så er træningen endelig tilbage på fuldt blus. I hvert fald sådan cirka. Altså jeg kan jo stadigvæk ikke løbe, og det er da træls. Men jeg kan cykle, svømme og løfte tunge ting! Ikke lige så tungt som plejer, men jeg kan i det mindste selv løfte mine indkøbsposer ind fra bilen.
Men udover at løfte på fyldte bærepose, så er der også et program for denne uges træning, som ser således ud:

Mandag
1 times cykling:
Da vejret ikke helt var til udendørs cyklen, hvilket det iøvrigt kun er, når der er fuldstændig tørvejr, næsten vindstille og plus 15 grader, så blev træningen klaret på en spinning cykel, sammen med et afsnit på Netflix på computeren, og M for fuld pedal ved siden af!
Timen blev kørt med tempo-interval i form af 3 x 5 min i zone 5, hvor pulsen var 178 eller derover.
1 times styketræning:
Superset 1)
Squats : 3 x 10 reps
Military press : 3 x 10 reps
Superset 2)
Deadlift : 3 x 10 reps
Chrunces : 3 x 15 reps
Superset 3)
Pulldown : 4 x 10 reps
Incline Chestpress med DB : 4 x 10 reps
Bulgarian split squats : 4 x 10 reps
Finisher)
KB swing : 10 x 10 / 10 sek pause

Tirsdag
1 times svømning:
Der blev lagt særligt fokus på armtag og vejrtrækning. Jeg øver mig i at trække vejret til begge sider, og status er lige nu, at jeg får luft ind når jeg trækker vejret til højre, og vand ind når jeg trækker vejret til venstre – hvilket giver lidt udfordringer…
Derudover skulle jeg have cyklet i 2 timer, men da der pludselig kom en tilkaldsvagt på ambulancen, blev de byttet ud med 13 timers arbejde i stedet! Jeg var ellers i holstebro hos M, som kun lige var kommet hjem fra arbejde, da jeg fik sagt ja til vagten, pakket sydfrugterne og aflyst cykel-kæreste-tur. Han er heldigvis det dejligste menneske og sendte mig ud af døren med et kæmpe kys, og ingen sure miner.

Onsdag
2 timers cykling:
Ja det er jo så i dag, og jeg ligger i skrivende stund i min have og tager mig sammen til så at få afviklet hængepartiet fra igår omkring de 2 timers cykling! På programmet står der: 2-2.5 times cykling i tempo-skift: 30min i zone 3 / 10 min rul / 20 min i zone 3 / 10 min rul / 10 min i zone 3 / 10 min rul. Og zone 3 er for mig en puls mellem 142-159.
Men min tri-klub, OTK, cykler i aften kl 18, så der tror jeg at jeg hopper med på rammen og få en masse socialt ud af det også, så må vi se om overstående tempo-interval også afvikles. Jeg forestiller mig dog at det bliver omkring 2-3 timer i fuldt zone 3, hvis jeg skal gøre mig nogle forhåbninger om at følge med de andre!

Torsdag
Styrketræning:
Superset 1)
Squats : 5 x 5 reps
Pull-ups : 5 x max (hvilket i øjeblikket er 1….)
Superset 2)
Romania deadlift : 4 x 10 reps
1arms press : 4 x 10 reps
Roleouts : 4 x 8 reps (er ikke så stærk i den her endnu, så kombinere ofte med en anden maveøvelse, når jeg er væltet på snotten tilpas nok gange..)
Superset 3)
Hipthrusters : 3 x 15 reps
Elevated push-ups : 3 x 10 reps
TRX row  3 x 10 reps
Svømning:
1,5 times udendørs svømning i friluftsbadet sammen med OTK.

Fredag
4 timers cykling:
Lang distance i roligt tempo, puls mellem 117-140

Lørdag
Her skulle jeg have taget den cykling som jeg fik afviklet i mandags, derfor bruger jeg min lørdag i KBH til sommmerfest hos M’s lillebror, og jeg glæder mig!

Søndag
Heller ingen træning her. Til gengæld en 12 timers vagt i Odense på ambulancen, og så tror jeg, at jeg er fuldstændig klar til en ny uge, som starter ud med brucnhhygge mandag formiddag i århus, hvorefter turen går hjem til mor, far, mormor og vovse!

Ha’ en dejlig solskins onsdag,
Jeg vil forsætte med at nyde min her i have og arbejde videre på et stort projekt jeg har gang i, og som jeg glæder mig rigtig meget til at kan dele med jer – fordi jeg får 210% brug for jeres støtte og opbakning!
Smil fra C.

Ingen kommentarer endnu

Skriv endelig en kommantar, jeg svarer på alle!

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endnu en rejesalat