Mine snacks før, under og efter træning

Træning #25

Sååå deeeet.. starter ikke helt som det skal! Altså i følge træningsprogrammet. Min mandag er skam startet rigtig godt, med brunch sammen med min søde veninde Benedikte i Århus, og nu sidder jeg i skrivende stund hjemme i mine forældres hus i Sæby, med min hund som har lagt sig til at sove mellem mine fødder (eller faldet om af lugten til sure tærer) og min dejlige mormor som sidder ved siden af og gætter kryds og tværs. Men her regner.. Hvilket gør, at dagens træning nok ikke kommer i hus. Ikke at jeg er sart. Men i hvert fald så umuliggør regn og blæst svømning i havet. Jeg skulle jo nødig blive våd …

Men ellers ser ugens træningsprogram således ud:

Mandag
1 times svømning:
Den skulle sådanset have været styret af en træner fra OTK, men da jeg er stukket af til Sæby, så må jeg jo selv stå for det. Dog regner det jo her, lige nu. Så det bliver nok ikke til så super meget. Derudover er jeg mega træt. Ydermere så er mormor her. Og mor har tændt stearinlys og fundet kage frem. Ja du kan jo nok hører at alt taler i mod. Så må nok bare droppe mandags træningen – sorry Ole.

Tirsdag
2-2.5 times cykling:
45 + 30 min i zone 3, med puls 142-159.
Så jeg håber vejret holder tørt så jeg kan cykle en tur til Skagen og tilbage igen! Fordi regnvejr er jo giftigt. Og utåleligt. Også når man ikke er en sart type.

Onsdag
1 times styrketræning: 
Superset 1)
Deadlift : 5 x 10 reps
Military press : 5 x 10 reps
Superset 2)
Pulldown : 4 x 10 reps
Incline chestpress med DB : 4 x 10 reps
Bulgarian split squat : 4 x 10 reps
Superset 3)
Pulldown : 4 x 10 reps
Incline Chestpress med DB : 4 x 10 reps
Bulgarian split squats : 4 x 10 reps
Finisher)
KB swing : 10 x 10 / 10 sek pause

Torsdag
Hviledag, da jeg har vagt på ambulacen fra 07.00-19.00

Fredag
 1 times styrketræning: 
Superset 1)
Squats : 5 x 5 reps
Pull-ups : 5 x max (hvilket i øjeblikket er 1….)
Superset 2)
Romania deadlift : 4 x 10 reps
1arms press : 4 x 10 reps
Roleouts : 4 x 8 reps (er ikke så stærk i den her endnu, så kombinere ofte med en anden maveøvelse, når jeg er væltet på snotten tilpas nok gange..)
Superset 3)
Hipthrusters : 3 x 15 reps
Elevated push-ups : 3 x 10 reps
DB row :  3 x 10 rep
1 times svømning:
2-2.5 km i vandet, med fokus på bedre armtag og at kunne trække vejret til venstre side. I øjeblikket får jeg nemlig meget mere vand ind end luft ind, når jeg febrilsk åbner munden i et armtag på venstre side…
Det gode ved svømning er at jeg bliver så hammer træt, hvilket jo ligger op til en middagslur, som jeg i den grad for brug for, inden jeg møder ind på nattevagten på ambulancen, fra 19.00-07.00.

Lørdag
1 times svømning
Det er egentligt en hviledag, da jeg har været på arbejde hele natten.
Men jeg tænker, at jeg lige skal have indhentet den svømning som jeg ved jeg ikke får klaret i dag, nu hvor jeg allerede har sat mig godt til rette i divaneseren, med benene oppe, og har gang i at opklare et mord på kanal 5 med resten af CSI-crewet fra New York.

Søndag
3.5-4 timers cykling, puls 117-140.
En lang roligt søndag tur, som forhåbentligt bliver i høj solskins vejr og med is på ruten! Jeg håber jeg kan overtale M til at gøre mig ved selskab på turen, det kunne være herligt med lidt kæreste-tid på landevejen. Min overtalelses-plan (hvis det ord overhovedet findes) tager udgangspunkt i at lokke ham med god morgenmad: rundstykker og kanelsnegl fra hans ynglings bager, og en god pause på halvvejen, hvor han får en kæmpe stor is!

Alt i alt 11-13 timers træning, alt efter om jeg overholder tidsplanen på de styrketræninger, som står til kun at skal vare en time, men som oftest varer 1.5 time, før jeg lige får varmet op og snakket færdig med de andre…
Mit træningsprogram er sammensat af Ole Stougaard / Strong4Life, som i den grad formår at udfordrer mig, gøre min træning spændene, og vigtigst af alt, får mig tættere på mit mål! Jeg er virkelig glad for mig samarbejde med ham, og værdsætter meget den nemme kommunikation vi har og at han tager hensyn til min skade, mit arbejde og planlægger mine træninger ud fra mine vagter.
Det er altså guld værd!

Ha’ en dejlig mandag, jeg håber du har lidt mere solskinsvejr hos dig, end jeg har her i Sæby.
Men ikke destomindre, så er der ikke noget sted jeg hellere vil være, end lige hér. Jeg har lånt mint gamle hus i et par dage, og nyder at både mor, far, mormor, hund og rigelige mængder af kærlighed er lige inden for rækkevidde.
Smil fra C.

1 kommentar

  • Dang, det er et vildt program. Må kræve en del søvn, planlægning og god kost.
    Godt gået.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine snacks før, under og efter træning