Vandretur til Norge, etape 3

Aftensmad på præcis 17 min!

Ja det var i hvertfald hvad det go igår, da jeg lavede mad. og det blev død godt. På 17min fik jeg stegt bøf, klasket to forskellige salater sammen og lavet en lille dessertskål og god dressing, der blev brugt til kold sovs til bøffen.

Frugtsalat:
En lille håndfuld salat mix
1/6 del blomkål
1/2 nektarin
1 lille snack peberfrugt
1/2 skive vandmelon
1 lille håndfuld blåbær
Jeg lå salatbladene i bunden, skar blomkålen lidt groft ud og lå oven på. Det lille kernehus i peberfrugten blev fjerne og så blev den skårt i strimler og lagt ovenpå. Derefter den halve nektatrin, som blev skårt i tern. Jeg fjernede skalen på den halve skive vand melon og skar også den i tern. Endeligt toppede jeg med en lille håndfuld blåbær.

Græsk salat:
cherrytomater
1/4 agurk
1 lille løg (jeg brugte et skalotteløg)
Feta
Et par friske basilikumsblade eller evt tørret oregano
1-2spsk Olivenolie og 1-2spk eddie (jeg brugte faktisk mørk balsamico, da jeg var løbet tør for eddike)
Salt og peber
Skær både tomater, løg og agurk groft og bland dem sammen. Top med feta, hæld både olie og eddike over. Pynt med friske basilikumsballde og slut af med lidt salt og peber.

Dressing:
2 spsk cremefraiche, 9%
1 spsk ketchup
1 tsk bbq krydderi
1 tsk all around krydderi
1/2 tsk hvidløgssalt
Tilføj evt tabasco, hvis du er til en spicy udgave.

Ja bøffen er der ikke så meget at fortælle om. Den blev stegt til den var færdig…
Dessertskålen bestod af den anden halvdel af nektarinen og den anden halvdel af vandmelonskiven samt en lille håndfuld blåbær.

Der er kun 17min mellem de to sidste billeder! Det er lige før min lokale pizzamand ikke følge med!
Smil fra C.

Ingen kommentarer endnu

Skriv endelig en kommantar, jeg svarer på alle!

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vandretur til Norge, etape 3