De sidste par dage, og lidt til

Derfor er jeg en dårlig blogger

What a headline.. Nu kommer et langt selvbebrejdende indlæg, med ekstra meget”ej hvor er det synd for mig det hele….”
Nej selvfølgelig gør der ikke det. Fordi jeg er bare en dårlig blogger på nogle områder, og det er ikke bare okay, det er ganske fedt! Jeg blogger da i hvert fald stadig, og jeg elsker at gøre det! Tilmed kommer der lidt ekstra lommepenge ind og nogle fede rejser ud i verdenen, så ingen brok herfra!

Men hvorfor er jeg så en dårlig blogger?
Jo det er sådan, at man når man blogger, så plejer man at blogge om et emne. Fx træning. Eller sundhed. Eller livet som mor. Eller opskrifter. Eller rejser. Eller make-up. Eller mode. Det er meget moderne at blogge om mode. Men jeg er ikke moderne, mit liv er mere end bare træning, og jeg er kun sund 60% på af tiden. Så jeg er lidt uden for kategori, om man vil. Jeg synes ikke der er nogen grund til at forsøge at opfinde den dybe tallerken igenigenigen, og jeg ooorker ikke at kaste mig ud i et forsøg på at revolutionere verden med endnu en fitnessblog, tips til at spise mere salat og tricks til at spise mindre kage. Så jeg blogger bare. Om mig. Fordi jeg lever et så pisse spændende helt almindeligt liv, med for få timer i døgnet og for få penge på kontoen – ligesom de fleste andre almindlige danskere.

Men altså, når man vælger at oprette en blog, så er det jo fordi man har tænkt sig at skrive en helt masse. Så man udråber jo lidt sig selv som journalist. Om ikke andet, så på deltid, i de timer som man ikke kan finde noget mere nyttigt at bruge på, selvom der jo som sagt er alt for få af dem i døgnet. Og så stiller (eller skriver?, kan man skrive sig selv i en situation?) man sig selv i en situation, hvor andre forventer man kan finde ud af at sætte kommaer og punktummer, og kende forskellen på hvornår man ”ligger” og hvornår man ”lægger” noget. Kravet for at være en god blogger er som det mindste, i hvert fald, at man har styr på basis grammatik. Og det har jeg ikke. Slet ikke. Jeg skriver bare, lige det jeg tænker, præcis som jeg tænker det. Jeg gad da godt, at det jeg tænkte var mere rigtig sammensat end forkert, men det er det ikke. Men jeg gør det så godt jeg kan, og så må resten jo bare være en del af charmen… Jeg tænker, at hvis mine læsere gerne ville have lige linjer, korrekt satte punktummer og kommaer, ingen stavefejl og fejlfrit sprog, så abonnerede de nok på Weekendavisen.

Så jaja jeg er da en dårlig blogger, hvis emner og grammatisk korrekthed er det der udgør hvad man er god til, bevares. Men jeg er meget godt tilfreds med det. Jeg behøver ikke stille noget glansbillede op, hvor overskuddet altid er skyhøjt, pengene aldrig er et problem, hvor grøntsagsskuffen altid er fyldt, hvor frugtkurven altid udstråler eksotisk stemning, hvor vasketøjskurven altid er tom, hvor vaserne er fyldt med friske blomster i årstidens farver, hvor outfittet matcher både taske, sko og naboen, hvor man lige har slået en bolledej op fra morgenstunden før man løb 5 km og mediterede i en halv time.
Jeg er bare helt almindelig. Træt når jeg ikke har sovet, sur når jeg ikke er glad, ked af det når jeg synes livet er uretfærdig. Jeg er utålmodig, elendig til at parallelparkere, pisse bange for edderkopper, og jeg kan aaaltid spise chips! Jeg elsker dip, sovs og bacon. Jeg kan godt lide at træne, og jeg kan også godt lige at lade være. Jeg er ganske udmærket til at lave mad, men ualmindelig dårligt til at huske. Jeg er som jeg er, og det skriver jeg lidt om her. Og det er da herligt, synes I ikke? Det synes jeg i hvert fald. Og jeg elsker at dele ud af alt og ingenting, og det der imellem.

Smil fra C.

3 kommentarer

 • Rikke

  Du er faktisk en god blogger, for du er ikke som de andre.
  Det er begrænset hvor mange outfit billeder inde fra Marmorkirken, Amalienborg, Christiansborg eller Højbro Plads man kan snuppe, og sååå interessant er Illums rooftop altså heller ikke. Misforstå mig ikke, du er meget velkommen her i storstaden, men det er dejligt med noget andet, end alle de andre poster. Dejligt med noget fra “provinsen” og noget man ikke ser hver dag, f.eks. “drengepigen” der skyder og går på jagt. Dejligt med noget alm. hverdag, noget man kan relatere til.
  Nogen gange når der er gået lidt meget træning og ekstremsport i den, kan du godt virke lidt “skræmmende” nok fordi det prikker til den dårlige samvittighed “jeg burde også træne mere end et par gange om ugen”.
  Så mere af den dårlige blogger tak! Caroline når hun chillaxer, drikker øl og vin, spiser junk, og smiler bredt til livet uden for Københavnstrup 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes du er en helt fantastisk blogger som du er! Jeg synes det er fantastisk at du deler som meget som du gør med omverdenen. Jeg elsker at vi kommer ind på livet, i både de gode og de dårlige tider! Det er vel også en måde at være blogger på?
  PS. vi kan ikke alle være gode til grammatik (inkl. mig selv) Men så kan vi nok så meget andet.
  Knus Sussie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker at læse dine tekster, Caroline. Man kan mærke, at de kommer lige fra hjertet. Jeg kan godt lide, at der ikke er tænkt så meget over det, og at du blot kommer ud med hvad du tænker i momentet. Jeg synes, du er en god blogger <3
  Nede på jorden, ærlig og charmerende.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De sidste par dage, og lidt til