Præmierne i Projekt Leg

Om at være hende med de mange drengevenner, og en kæreste.

I går fejrede vi Theis 30 års fødselsdag. Og med ”vi” mener jeg mig og drengene. 35 drenge og mig. Dagen startede kl10 med morgenmad, drift-show og hurtige biler! Vi kørte til Skagen, spillede moderne i de overfyldte gader i bilerne, spiste frokost, sparkede dæk, kørte tilbage til Aalborg, hvor vi gav Theis en røvfuld peber, inden vi gik ombord i flere kilo kød og litervis af sovs. Det var ren drenge-hygge, og ja, jeg var den eneste pige. Det var der mange som bemærkede gennem min insta-story, og rigtig mange spurgte hvorfor.

Og jeg får den tit. Beskeden: Hvad siger din kæreste til, at du er sammen med så mange drenge hele tiden?”. Og det er ikke fordi jeg skal hellige vores parforhold og få det til at lyde absolut fejlfrit, når jeg siger, at det er han lige glad med. Han er ikke jaloux. Det er han aldrig. Og når jeg fortæller det, så får jeg alligevel en ny besked tilbage med ”det må da også være træls og frustrerende at man ikke kan vække de følelser i ham, som bekræfter at han er bange for at miste dig?”
Men nu er det jo ikke frygten for at miste en, som gør en glad. Det gør en ked af det og frustreret, og så er det man har behov for bekræftelse, på den kedelige måde. Og tænk, hvis han skulle stå med den følelse, hver gang jeg ses med mine venner, som gør mig så glad? Det ville da være helt forkert, at det der gør den ene glad, gør den anden helt ked af det og usikker.
Endnu værre ville det være, hvis han sagde jeg slet ikke måtte ses med mine venner, fordi det ville i den grad gøre mig ked af det og frustreret, og det ville helt sikkert også smitte af på vores parforhold.

Jeg taler af erfaring, fordi jeg har været i et parforhold, hvor min omgangskreds med mange drengevenner var et problem og en årsag til et utal af diskussioner.
Men sådan er det heldigvis ikke mellem M og jeg. Han gør det nemt at være mig, med alt hvad det indebære. Og han har aldrig nogensinde gjort min vennekreds til et problem for vores parforhold.

Fordi som han så klogt siger, så er de drengene en del af hele pakken, de er en del af mig som person, og det er præcis den person han har forelsket sig i, så hvorfor tage noget fra mig, lave om på mig eller ændre på det smil, han er så glad for?

Mit parforhold er måske lidt specielt. Naivt vil nogen måske mene. Men det går jeg nu ikke så meget op i – altså hvad andre mener. V bygger vores forhold op på sætningen ”vejen er målet”, og at det ikke handler om, at vi i morgen skal flytte sammen og inden året er omme skal være gift, have stiftet familie og gæld sammen. Vi lever efter, at vi skal være glade hver eneste dag, jagte vores drømme og være verdens bedste team – og det føler jeg virkelig også at vi er.

Et forhold skal ikke begrænse, det skal give muligheder. Jeg tror på, at det er vigtigt at man ser på sin partner, med alle de kvaliteter som han/hun har, og præcis hvorfor han/hun smiler hver dag. Og det gør personen helt sikkert af flere årsager, end bare den lyserøde sky i to danser på sammen. Der er nogle drømme, venner og kolleager der er med til at løfte den person derop, og ta’ for gudsskyld aldrig de drømme eller personer fra din partner. Fordi de er med til at danne det menneske du elsker.

Mine drengevenner er uden tvivl en stor del af mig, vi holder hyggeaftner, tager i byen og på ferie sammen, som så mange andre venne/veninde-grupper gør. Anderledes er det måske, at jeg er den eneste pige i flokken. Men jeg ser det ikke sådan. Jeg ser det som en flok mennesker, der virkelig har det godt sammen og elsker at bruge tiden sammen med hinanden, dele oplevelser og skabe nye minder – og det er det eneste som betyder noget for mig. At være tæt på præcis de mennesker, som løfter mig op, giver mig ny energi og værdsætter mig som den person jeg er.

Jeg føler mig heldig med at være en del af ”drengene”. De er simpelthen de bedste! Jeg har det så sjovt i deres selskab, og jeg er helt øm i mine kinder af at smile efter en dag/aften med dem. Det er intet mindre end fantastisk.

Et lidt tømmermands-ramt smil fra C.

Ingen kommentarer endnu

Skriv endelig en kommantar, jeg svarer på alle!

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Præmierne i Projekt Leg