Vandretur til Norge, planlagt på 2 timer

Pakkeliste til Norge!

I skrivende stund sidder jeg lige nu i bilen, og kursen er sat mod Aalborg, hvor M skal have ny taske. Yes. Vi rejser i aften, og M skal ud og købe ny rygsæk nu. Det er åbenbart aldrig for sent at købe nyt grej. Men okay, jeg ska ikke sige for meget. Sidste år købte jeg ny rygsæk på turen, faktisk på første dag, fordi min gamle rygsæk pludselig flækkede – mere om den historie her.

Nå men nu er vi så på vej til Ålleren’ og derfra kører vi videre til Sæby, for lige at have et par timer sammen med mine forældre, inden vi kører til Hirtshals og tager færgen til Stavanger.

Jeg pakkede selv min taske i går i Odense, med de ting som JEG synes jeg skulle have med. Da jeg så kom Holstebro med tasken, var der selvøfgelig kontrol. Som jeg skrev i indlægget i går (læs det her), så er M jo i forsvaret, så det havde jeg faktisk set komme. Og så blev der ellers kun lagt det i tasken, som var ”need” to have og ikke ”nice” to have på turen..

Så her er pakkelisten for 9 dage i det norske fjeld:
Pandelampe
Kasket
Knotnet (myggenet man kan ligge over sin kasket)
Powerbank
Solcreme
Alco-gel + myggespray
Sæbe (ingen balsam) + håndklæde (microfiber)
Hårbørste
Tandbørste + tandpasta
Liggeunderlag + sovepose
1 x tyk langærmet, fleece.
1 x tynd langærmet, uld.
6 x strømper (jeg havde pakket 8 par)
2 x sports bh (jeg havde pakket 3)
3 x t-shirts, microfiber. (jeg havde pakket 4)
3 x toppe, microfiber. (jeg havde pakket 4)
8 x trusser (jeg havde pakket 10)
1 x bukser, fjallräv Keb
1 x skaljakke (regnjakke)
2 x shorts
1 x bikini
1 ske + 1 sko
1 bog + 1 pak spillekort
9 x morgenmad, tørkost
16 x middagsretter, tørkost (maden er ikke lige med på billedet)
24 x proteinbarer (Clif og Barebells. Clif er gode fordi de ikke kan smelte i varmen!)
1 x gasflakse, 300g
1 x klipklapper
Camelbag og flasker, så jeg minimum kan have 2L vand
Pas, powerbank, mobil og dankort (det har M selvfølgelig pakket i sin taske, så jeg ikke gør det væk, taber det eller på anden måde mister det)
1 lille førstehjælptaske med vabelplaster, alm. plaster, sportstape, læbepomade og smertestillende piller.

Det hele er pakket vandtæt i små poser, så hvis der pludselig skulle blive regnvejr, så kan jeg stadig få tørt tøj på. Det er også en god måde at få delt tingene op på i tasken. Jeg har sat små klemmer på poserne og skrevet hvad der er i, så det er nemt at finde præcis det jeg skal bruge, uden at skal pakke hele tasken ud.

Og ja, det er jo sådan set bare det man skal bruge på en 9 dages vandretur i Norge.
Jeg rejser i aften i mine fjallräv buks,er en t-shirts og min fleece. Jeg har faktisk ikke rigtige vandrestøvler med, men et par Salomon Speedcross, som er mere en trail-løbesko. Men min erfaring fra sidste års vandretur er, at når man går på markerede ruter, så er vandrestøvler ikke nødvendige. Men det kan jo selvfølgelig være at jeg bliver klogere i år… Det må ”future Caroline” tage sig af.

Et stort sommerferiesmil fra C.

Ingen kommentarer endnu

Skriv endelig en kommantar, jeg svarer på alle!

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vandretur til Norge, planlagt på 2 timer