Pakkeliste til Norge!

Præmierne i Projekt Leg

Yeeeees. Her er detaljerne om de 3 fede præmiepuljer i Projekt Leg!
Alle præmierne er sponsoreret til støtte for Projekt Leg, og virkelig af hele mit hjerte tak til Garmin, Repeat Fitness, Clif, GripGrab, Nocco, Barebells, Protein Baker, MyProtein og Strong4Life!

Blandt alle som donerer, uanset beløb, via MobilePay på nr.: 72 716 er med i lodtrækningen om denne store præmie, som har en værdi over 10.000kr!
(Husk at skrive mail + tlf.nummer i kommentarfeltet på MobilePay og læs lodtrækningsbetingelserne nederst i dette blogpost)

Derudover, så er der jo rigtig godt gang i auktionen på både svømme-delen og løbe-delen til IRONMAN CPH.
Jeg stiller jo op som stafet, og derfor sælger jeg disse to dele ud på auktion. Pengene fra  auktionen går ubeskåret til Projekt Leg!
Har du også lyst til at være med i auktionen? Så byd ind her:
Auktion for 3,8km svøm HER
Auktion for 42,2km løb  HER

Er du den højeste bydende på svømme-delen når auktionen slutter, så får du, udover startnummeret og en herlig dag sammen med mig, denne lækre gave:

Er du i stedet den højeste bydende på løbe-delen når auktionen slutter, så får du, udover startnummer og ja, også en herlig dag sammen med mig, denne lækre gave:

Endnu en gang tusind tak til alle jer, som byder på auktionerne og donerer via MobilePay! Og af hele hjertet tak til alle de overstående fantastiske virksomheder for at sponsorerer nogle virkelig fede produkter til præmie-puljerne!
Et kæmpe stort tak skal også lyde til KMD IRONMAN for at lade os stille til start til Danmarks fedeste triatlonløb!!

Du kan læse meget mere om Projekt Leg her og se min video her.
Et stort og stolt smil fra C.

Lodtrækningsbetingelserne:

* Du skal være min. 18 år for at deltage i lodtrækningen.
* Det er kun tilladt at deltage i lodtrækningen som privatperson.
* For at deltage i lodtrækningen skal du opgive din e-mailadresse og telefonnummer i kommentarfeltet på MobilePay overførslen. Du vil herefter modtage en bekræftelsesmail, hvor du skal oplyse din adresse, så du kan få tilsendt en nummereret lodseddel med posten jf. Spilmyndighedernes regelsæt.
* Man registreres kun én gang som deltager i lodtrækningen uanset antallet af overførsler.
* Der trækkes lod om præmien blandt alle deltagere, som lever op til lodtrækningsbetingelserne.
* Som vinder af konkurrencen skal du kunne opgive en MobilePaykvittering på donationen samt et billede af den fysiske lodseddel, for at få udleveret din præmie.
* Konkurrencen udløber kl. 23.59 den 15. august 2018.
* Vinderen trækkes den 16. august 2018, og offentliggøres den 19. august 2018, til KMD Ironman Copenhagen på www.carolineschack.dk samt Instagram: @caroline_schack.
* Vinderen af konkurrencen skal kontakte Børneulykkesfonden pr. e-mail: buf@borneulykkesfonden.dk, inden den 3. sep., hvorefter præmien frafalder.
* Præmien afsendes til vinderen, straks efter vinderens tilkendegivelse.
* Jeg accepterer, at de oplysninger jeg afgiver, når jeg opretter en donation, behandles af Børneulykkesfonden Gammel Kongevej 60, 1790 København V.
* Jeg acceptere at min donation må fremgå på Caroline Schacks sociale medier og bruges til at promovere Børneulykkesfonden og Legeheltene, og anerkendelse af donationer.
* Vi forbeholder os retten til at udelukke deltagere fra konkurrencen, hvis der er mistanke om snyd.

Ingen kommentarer endnu

Skriv endelig en kommantar, jeg svarer på alle!

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pakkeliste til Norge!