Pakkeliste til Norge!

Præmierne i Projekt Leg

Yeeeees. Her er detaljerne om de 3 fede præmiepuljer i Projekt Leg!
Alle præmierne er sponsoreret til støtte for Projekt Leg, og virkelig af hele mit hjerte tak til Garmin, Repeat Fitness, Clif, GripGrab, Nocco, Barebells, Protein Baker, MyProtein og Strong4Life!

Blandt alle som donerer, uanset beløb, via MobilePay på nr.: 72 716 er med i lodtrækningen om denne store præmie, som har en værdi over 10.000kr!
(Husk at skrive mail + tlf.nummer i kommentarfeltet på MobilePay og læs lodtrækningsbetingelserne nederst i dette blogpost)

Derudover, så er der jo rigtig godt gang i auktionen på både svømme-delen og løbe-delen til IRONMAN CPH.
Jeg stiller jo op som stafet, og derfor sælger jeg disse to dele ud på auktion. Pengene fra  auktionen går ubeskåret til Projekt Leg!
Har du også lyst til at være med i auktionen? Så byd ind her:
Auktion for 3,8km svøm HER
Auktion for 42,2km løb 

Er du den højeste bydende på svømme-delen når auktionen slutter, så får du, udover startnummeret og en herlig dag sammen med mig, denne lækre gave:

Er du i stedet den højeste bydende på løbe-delen når auktionen slutter, så får du, udover startnummer og ja, også en herlig dag sammen med mig, denne lækre gave:

Endnu en gang tusind tak til alle jer, som byder på auktionerne og donerer via MobilePay! Og af hele hjertet tak til alle de overstående fantastiske virksomheder for at sponsorerer nogle virkelig fede produkter til præmie-puljerne!
Et kæmpe stort tak skal også lyde til KMD IRONMAN for at lade os stille til start til Danmarks fedeste triatlonløb!!

Du kan læse meget mere om Projekt Leg her og se min video her.
Et stort og stolt smil fra C.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pakkeliste til Norge!