Vandretur til Norge, etape 5

Deltag i lodtrækningen om en præmie til værdi af over 10.000kr!

Projekt Leg – om børn er indlagt eller ej.
Et projekt som jeg har startet med hjertet, og som skal samle penge ind til støtte for de mere end 60.000 børn, som årligt indlægges på de danske hospitaler. Alle penge som jeg får samlet ind gennem Projekt Leg går ubeskåret til Børneulykkesfonden og Legeheltene.

Jeg brænder for at gøre en forskel for andre, og jeg er drevet af dét. Til hverdag arbejder jeg som ambulanceredder i Odense, og nu har jeg skabt muligheden for at gøre en forskel for rigtig mange børn, og så endda gennem min sport. Jeg bruger sporten som redskab til at tage en pause fra hverdagen, koble fra og få tanket en masse ny energi. Så jeg ved, hvad det betyder at have muligheden for et aktivt frirum. Derfor er jeg så stolt af at have startet Projekt Leg, og motivationen er tårnhøj for at endnu flere indlagte børn i Danmark kan blive mødt af en Legehelt og få en aktiv hverdag og et pusterum fra sygdom.

Blandt alle som donerer, uanset beløb, via MobilePay på nr.: 72 716 er med i lodtrækningen om denne store præmie, som har en værdi over 10.000kr!
(Husk at skrive mail + tlf.nummer i kommentarfeltet på MobilePay og læs lodtrækningsbetingelserne nederst i dette blogpost)

Af hjertet tusind tak til alle de fantastisk sponsorer der har valgt at støtte Projekt Leg, og til alle dem, som allerede har doneret penge til Projekt Leg.

Se min video:

Du kan læse meget mere om Projekt Leg her.
Et stort og stolt smil fra C.

Lodtrækningsbetingelserne:

* Du skal være min. 18 år for at deltage i lodtrækningen.
* Det er kun tilladt at deltage i lodtrækningen som privatperson.
* For at deltage i lodtrækningen skal du opgive din e-mailadresse og telefonnummer i kommentarfeltet på MobilePay overførslen. Du vil herefter modtage en bekræftelsesmail, hvor du skal oplyse din adresse, så du kan få tilsendt en nummereret lodseddel med posten jf. Spilmyndighedernes regelsæt.
* Man registreres kun én gang som deltager i lodtrækningen uanset antallet af overførsler.
* Der trækkes lod om præmien blandt alle deltagere, som lever op til lodtrækningsbetingelserne.
* Som vinder af konkurrencen skal du kunne opgive en MobilePaykvittering på donationen samt et billede af den fysiske lodseddel, for at få udleveret din præmie.
* Konkurrencen udløber kl. 23.59 den 15. august 2018.
* Vinderen trækkes den 16. august 2018, og offentliggøres den 19. august 2018, til KMD Ironman Copenhagen på www.carolineschack.dk samt Instagram: @caroline_schack.
* Vinderen af konkurrencen skal kontakte Børneulykkesfonden pr. e-mail: buf@borneulykkesfonden.dk, inden den 3. sep., hvorefter præmien frafalder.
* Præmien afsendes til vinderen, straks efter vinderens tilkendegivelse.
* Jeg accepterer, at de oplysninger jeg afgiver, når jeg opretter en donation, behandles af Børneulykkesfonden Gammel Kongevej 60, 1790 København V.
* Jeg acceptere at min donation må fremgå på Caroline Schacks sociale medier og bruges til at promovere Børneulykkesfonden og Legeheltene, og anerkendelse af donationer.
* Vi forbeholder os retten til at udelukke deltagere fra konkurrencen, hvis der er mistanke om snyd.

Ingen kommentarer endnu

Skriv endelig en kommantar, jeg svarer på alle!

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vandretur til Norge, etape 5