Vandretur til Norge, etape 6

En bedre holdning i ryggen, giver en bedre holdning til hverdagen.

Reklame for Anodyne

Jeg ved ikke, om du før har prøvet at være ved fx en fysioterapeut pga. en overbelastningsskade, og så er kommet der fra tapet ind i sådan noget Kinesio tape? Jeg har prøvet det en del gange, særligt pga. overbelastning i skuldrene. Det er en lidt dyr fornøjelse, og når man sveder i sommervarmen og tilmed også gerne vil hyppigt i bad, så virker tapen ikke i mange dage.
Men i foråret fik jeg muligheden for at købe en ”Holdings T-shirt” gennem mit ambulancejob, og tænkte, at det var da forsøget værd. Jeg var træt af tapen og træt af at have ondt i skulderen.

Da jeg fik T-shirten, blev det anbefalet, at man kun gik med den i nogle timer af gangen til at starte med, fordi den så at sige ”tager ved”.
Det blev dog en virkelig travl dag for mig og min makker, så jeg fik først T-shirten af 12 timer efter. Og jeg var simpelthen så overrasket. Nok havde jeg bemærket, at jeg havde haft den på, fordi den sidder stramt, men det var først da jeg fik den af og ”sank sammen” i min daglige kropsholdning, at det gik op for mig, hvor meget den havde støttet! T-shirten havde helt ubevidst hold mig i en stilling, hvor ryggen var ret, brystet skudt lidt frem og skuldrene holdt nede og tilbage. Jeg var lidt øm og træt i musklerne, men jeg havde ingen smerter. Heller ikke den spænding/stivhed i lænden, som jeg ellers ofte har efter en dag på job.

Så jeg havde erfaring og gode oplevelser med den holdningskorrigerende T-shirt, før jeg blev spurgt om jeg ville teste Anodyne. Derfor var det nemt for mig at sige ja, fordi jeg kendte produktet, og selv havde købt det hjem selv også. Det er vigtigt for mig, at når jeg laver noget reklame her på bloggen, så er det for noget jeg selv kan stå inde for, og noget jeg oprigtigt mener positivt om.

Anodyne var så flinke, både at sende en ny T-shirt afsted til mig samt et par Capri Leggings. Så udover at have T-shirten på når jeg er på arbejde, så har jeg også haft den på i min daglige rutiner når jeg har haft fri.
Jeg har haft stor glæde af T-shirten når jeg står i køkkenet, hvor jeg selv har en tendens til at stå let foroverbøjet, når jeg fx skærer eller steger noget. Jeg ved ikke om det er fordi mit køkkenbord måske er lidt for lavt, men i hvert fald, så har det været en stor hjælp at have T-shirten på, så man mere naturligt får en bedre kropsholdningen, helt uden med skal stå sådan helt Anders And artigt med både næbet og brystet i sky og ryggen bøjende som en halv flitsbue bagud.

Jeg har også haft T-shirten og leggings på til træning. Leggings er super behagelige at have på, og så er de ”squat-proof”, så ingen gennemsigtig mås ved ben-træning. T-shirten havde også en positiv effekt, selvom man jo i sin træning har meget fokus på at holde fx ryggen rigtigt for at undgå skader, så medvirkede T-shirten bare til at det blev mere naturligt, og at man heller ikke ”faldt sammen” efter øvelsen var udført.

Det undre mig lidt, jeg ikke selv havde tænkt på at bruge min første Anodyne T-shirt i min fritid også, men det har jo nok været fordi at den jo var købt ind til arbejde. Om ikke andet, så er jeg super glad for at jeg nu har to, en til job og en til hjemmet, fordi at den for mig har gjort en forskel på både mine smerter i skuldrene, men særligt også den ”stivhed/spænding” jeg har haft i lænden. Og som jeg skrev i overskriften: En bedre holdning i ryggen, giver en bedre holdning til hverdagen. Og færre smerter, giver helt automatisk et større smil!

Om Anodyne:
Anodyne er europæisk holdningsorienteret tøj og produkterne er også CE-mærket som medicinsk udstyr i Europa. Teknologien er inspireret af kinesiotape, en behandlingsform der ofte er brugt af fysioterapeuter til at korrigere muskelfunktionen, forbedre blodcirkulation, lindre og medvirke til behandling af smerter og spændinger. Holdningskorrigerende tøj aktiverer rygmuskulatur, skuldre og skulderblade, uden at pacificere og fastlåse dine muskler og led. Anodyne er europæisk distributør af holdningskorrigerende tøj fra amerikanske AlignMed.

Er du mere nysgerrig omrking Anodyne, så kan du finde dem på Facebook her, instagram her og deres egen webside her.

Smil fra C.

Ingen kommentarer endnu

Skriv endelig en kommantar, jeg svarer på alle!

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vandretur til Norge, etape 6