Status på slankekuren

Hvad skal der ske i Bosnien?

Dette skønherlige billede er taget fra mit sommereventyr i Norge! Nu er tasken endnu en gang pakket, og selvom der hverken venter eventyr i den rå natur eller flotte fjelde, så er jeg hammer spændt. Jeg er nemlig på vej på studietur og der står Sarajevo, Bosnien, på flybilletten! En destination jeg ikke før har besøgt, og jeg glæder mig!
Hvis du er interesseret i at læse mere om min vandretur til Norge så læs med her: Etape 1, Etape 2, Etape 3, Etape 4, Etape 5, Etape 6, Etape 7.

Jeg lander i Bosnien i eftermiddag og tager først derfra igen på fredag efter middag. Programmet er godt pakket i dagstimerne, og aftenerne byder på “fri leg” (ØL!), præcis som en studietur skal være.
Men i dag skal der ikke ske så meget andet end at få mig selv, mine klassekammerater og vores dertilhørende bagage sikkert frem til hotellet inden kl 18.00, hvor aftensmaden bliver sat på bordet og de første øl skal indtages!

Mandag skal vi ud og se den moderne Titos atombunker som ligger i byen Konjic. Herefter skal vi spise frokost i byen Mostar, hvor vi også skal besøge byens brandvæsen og ambulanceberedskab.
Tirsdag skal vi først besøge Sarajevos Universitetshospital. Bagefter kører vi til byen Srebrenica, hvor vi skal se Srebrenica Memorial. Et sted, jeg allerede nu ved kommer til at gøre indtryk. Det er nemlig gravstedet for de mere end 8000 mænd og drenge der blev slået ihjel af den bosnisk-serbiske hær, ved en massakre i juli 1995, under den jugoslaviske borgerkrig. En forfærdelig dag i verdenshistorien.
Onsdag bliver en mere festlig dag, vi skal nemlig ud og riverrafte! Jeg glæder mig helt tosset, selvom det nok ikke helt kommer til at leve op til den absolut vildeste riverrafting jeg var på i Zambia, da jeg første gang rejste rundt i Afrika.
Torsdag skal vi ud og se kulminen i byen Zenica, hvor vi også skal besøge det redningshold som har sin daglige gang her. Bagefter kører vi tilbage til Sarajevo, hvor vi skal indgå i en øvelse med brandvæsnet i hovedstaden!
Fredag forestiller jeg mig byder på en del tømmermænd inden kursen bliver sat hjem mod Danmark.

Jeg synes selv, at programmet ligger op til en fantastisk tur med mange nye og spædnene oplevelser. Jeg glæder mig som sagt helt vildt, og du kan følge hele turen på min instagram: caroline_schack!

Ha’ en skøn søndag!
Smil fra C.

Ingen kommentarer endnu

Skriv endelig en kommantar, jeg svarer på alle!

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status på slankekuren