Hvad skal der ske i Bosnien?

Min morgentræning

Ja jeg ville jo gerne have udgivet det her indlæg mens jeg var i Bosnien, men internetforholdene i det land er mildest talt elendige.. Hvilket stort set også er det eneste negative jeg har at sige om Bosnien, men den uddybelse gemmer vi lige til et andet indlæg! Men hvis du har fulgt med på min tur til Bosnien via insta-stroy, så har du nok opdaget at jeg var tidligt oppe om morgenen og få en træning i hus! Og det var selvom der hverken var træningscenter eller andet på hotellet.

Jeg tror på, at den rigtige start på dagen gør en betydelig forskel for, hvor god hele ens dag bliver. Jeg kan i hvert fald personligt selv mærke, hvor meget det påvirker mit humør, lige fra morgenstunden. Jeg ser min morgentræning som en totalt energi-booster!
Og den energi og det store smil får jeg altså ikke af at trykke ”snooze” på min mobil når vækkeuret ringer om morgenen.

Derfor starter jeg ofte min morgen med en træning, i det omfang jeg har mulighed for det. Og jeg vil hellere træne ude i den friske luft med egen kropsvægt, end jeg vil stå indeni i et fitnesscenter. For mig, handler min morgentræning ikke om at jeg skal løfte tungt i squat eller dødløft, eller sætte rekord på step-maskinen. Det handler heller ikke om, om jeg forbrænder 300 eller 600 kalorier. Det handler ene og alene kun om, at jeg skal have en god start på dagen! Og det synes jeg, at jeg får, når jeg starter morgenen med en ordentlig mundfuld frisk luft, høj puls og sved på panden.

Min morgentræning er primært med egen kropsvægt, dog supplerer jeg ofte op med brug af disse to elastikker, som jeg også har med på denne tur. De hverken vejer eller fylder, så de er nemme at have med, også når jeg rejser. Man kan sagtens få en god træning uden elastikkerne, men ellers kan du købe nogle her:
Elastikker med håndtag HER.
Elastikker uden håndtag HER.
^du får -30% på hele din kurv med koden CAROLINE

Min morgentræning de sidste par dage har set sådan her ud:

Cirkeltræning 1)
20 x Sumo squats (med elastik omkring knæerne, så der kommer modstand på, når man squatter ned)
20 x Squats med samlet ben
50 x Lunges (25 på hvert ben)

Cirkeltræning 2)
12 x Shoulder flyer (med elastikker med håndtag)
^sæt foden på elastikken, så du har lige meget elastik på hver side, hold benene i ro, håndfladerne mod himlen og armene strakt og kø dem op så de er vandrette ud fra skuldrene. Bliver det for hårdt, kan du bøje lidt i albuerne.
20 x Crunches
20 x rygbøjninger, hvor du holder den i 3 sek. hver gang du kører op.

Cirkeltræning 3)
15 x jumping squats (hvis du har noget at hoppe op på, så gør det, har du ikke, så hop så højt op i luften du kan)
10 x armbøjninger
1 min planke

Jeg kører 3 runder i hver cirkeltræning med max 10sek pause mellem øvelserne og max 30sek pause mellem runderne. Når jeg har kørt en fuld cirkeltræning i gennem tager jeg igen en kort pause, hvor jeg lige får lidt vand, dog max 1 min.

Min morgentræning tager cirka 30min, så det er altså ikke meget før jeg står op. Her i Sarajevo ringer mit vækkeur 05:50! Mit træningstøj ligger klar på stolen, så det er lige til at hoppe i, og så er det ellers ned foran hotellet og gi’ den gas. Her er der en trappe med grønt slidt græs-gulvtæppe på, og det er her min træning foregår. Så giver jeg den max gas i 30 min, og så er det op i bad! Kl 07.00 er der morgenmad med de andre fra klassen og kl 07.30 er der afgang fra hotellet, vi har jo meget vi skal nå. Du kan finde programmet over turen HER.

Jeg håber du får en rigtig dejlig dag!
Smil fra C hjemvendt fra Sarajevo.

Ingen kommentarer endnu

Skriv endelig en kommantar, jeg svarer på alle!

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad skal der ske i Bosnien?