Min morgentræning

Søndag og opstart på slankekur

Produkter er sponsoreret af MyProtein.

Jeg synes selv den overskrift er ret dramatisk. Hvem fanden starter på slankekur på en søndag? Åbenbart mig. Og det virker dumt. I hvert fald i dag. I går virkede det som den eneste rigtige beslutning efter en uge på studietur med et overindtag af mad og alkoholiske drikke. I det hele taget har jeg bare været super inaktiv og super usund gennem de sidste par måneder, efter min mormor blev meget syg med kræft og jeg efterfølgende mistede hende. Det slog mig totalt i gulvet, og jeg levede bare af rundstykker, slik og chokolade. Og chips, med sur creme og løg, selvfølgelig. Og ja, så tog jeg jo på studietur til Bosnien i sidste uge, og kom hjem sent fredag aften. Og her kan jeg lige informere om, at Bosnien har en særdeles god madkultur, hvor man spiser 2 x forretter, 1 x hovedret og 1 x dessert, både til frokost og til aften! Tilmed er de virkelig gode til at lave mad, så jeg er gået fra bordet overmæt og med kvalme to gange dagligt, 6 dage i streg. Derfor indgik jeg en aftale med mig selv igår, da jeg lå i min seng med mavepine, efter at have spist en kæmpe menu på Mac Donalds, at nu skulle det altså være slut. Nu skulle jeg altså på slankekur. Med start fra i dag, søndag. Man siger jo, at man ikke skal starte på en mandag, men jeg ved ærlig talt ikke, om søndag er nogen bedre idé. Om ikke andet, så er jeg igang nu!

2 udfordringer er klaret
Den første udfordring på min slankekur kom allerede imorges, da M spurgte om vi ikke skulle kører til bageren og hente rundstykker. Det blev jo selvfølgelig til et nej fra min side, fordi nu var jeg jo på kur.. Men han ville altså have rundstykker, så vi kørte til bageren efter et par stykker til ham, og så i Kvickly bagefter efter skyr og frugt til mig. Jeg var sgu egenligt riiimelig stolt af mig selv! Og nu her, i skrivende stund, har jeg altså ramt udfordring 2! Der er nemlig én her i opgangen som har valgt at lave pop-corn og det kan duftes gennem væggen! Min mave nærmest skriger efter popcorn!! Men jeg holder troligt igen og har derfor lige kværnet et æble i stedet for. Sejr. 

Så hvad er planen?
Jamen planen er sådan set meget simpel: jeg skal tabe mig. Min vægt igår stod på 71.3 kg, og nodrmaltvis plejer jeg at ligge på omkring 67kg. Og faktisk vil jeg gerne helt ned op 65kg, men nu ser vi. Jeg gider heller ikke at gøre livet surt for mig selv, så jeg tager det lidt af gangen. Men i første omgang, så vil jeg have noget struktur ind i min træning og min mad! Mit træningsprogram tror jeg, at jeg vil sætte mig ned og lave imorgen efter skole, og så kan jeg lige smide det her ind, hvis nogen af jer kunne være interesseret. Jeg tror ikke, at jeg vil lave sådan en fuld madplan, da det ikke er alle dage jeg er hjemme. Men enkelte opskrifter og hvordan jeg forbereder min madpakke til flere dage i træk skal jeg med glæde dele med jer her også!
Tilmed har jeg bestilt en “Weightloss pakke” fra MyProtein. Desværre kan mig lige i øjeblikket ikke købe denne pakke, fordi de barer, som pakken indeholder, desværre er udsolgt! Men man kan købe de andre ting, til billige penge, og så kan man jo altid bestille barene hjem, når de kommer på lager igen. Weightloss-pakken indeholder:
Impact whey diet, 1kg (mange smagsvarianter) = 139kr*
Fat bind kapsler, 30 tabeletter = 119kr*
ZMA, 90 kapsler = 79kr*
Daily vitamin, 60 kapsler = 29kr*
(Og så en kasse MyBar Zero)
* = priserne er opgivet hvis du bruger koden CAROLINE, som giver -30% på alt hos MyProtein.

Imorgen er det mandag – sådan er det sjovt nok altid efter søndag.. Men jeg glæder mig til at få sat skub i de daglige rutiner og genfinde mig selv i min hverdag. Jeg er lidt af et rutine menneske og kan godt lide struktur i min hverdag. Og hånden på hjertet, så savner jeg virkelig mit træningscenter, Repeat i Odense, jeg savner at lave en masse lækker mad, og jeg savner noget Caroline-tid. Det har der ikke været meget af på det seneste, hvor jeg har været meget omgivet af familie og skolekammerater.

Ha’ en dejlig søndag!
Smil fra C.

Ingen kommentarer endnu

Skriv endelig en kommantar, jeg svarer på alle!

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min morgentræning