Jeg er tilbage i uniformen!

Status på slankekuren

Ja fordi jeg er nemlig gået på slankekur, her nu hvor sommeren ER slut. Bedre sent end aldrig, ikke? Ej, men nu skal det her jo ikke være en diskussion om, hvor vidt jeg skal tabe mig eller ej, ud fra overstående billede. Det skal nemlig siges, at efter dette billede her er taget, der har jeg lagt vandret i 3 uger, og det eneste faste føde jeg har indtaget har været rundstykker med tandsmør og (dobbelt)pålægschokolade og slik. Og fyldte chokolader. Og af flydende føde har jeg drukket særligt meget fanta exotic.

Så ja, jeg tænkte, at det kunne være passende med en lille slankekur, og nu kommer her så en lille status på hvor “godt” det går. Og der vil jo altid være 1000 holdinger til dét med at gå på slankekur. Salmen om, at det virker ikke, det er en livsstil ændring der skal til, har jeg også selv sunget! Endda senest for min mor… Tror faktisk det var i sidste uge… Men nogen gange er det bare lidt nemmere at overskue at man skal undvære pizza og slik i én måned, end resten af livet…. Altså jeg mener, der er jo ingen grund til at gå så dramatisk til værks! Så jeg forsøger mig med at skærer lidt af det usunde væk fra tallerkenen og skrue lidt op for træningen, for en periode.

Så altså .. status?
Indtil videre har jeg kun spist én flødebolle. Hvilket er ret godt gået, fordi der var 6! Og så har jeg spist en del salat. Godt nok med dressing og feta, men salat! I mandags spiste M og jeg ude. Som i helt ude. Altså i naturen. Det var en ret jeg biksede sammen med både kylling, kanteraller, fløde (8%) og bææææcon. Nåe ja, og så var der også pasta i, men det var både økologisk og fuldkorn, så det må tælle for at være sundt!
I forhold til træning.. Så har jeg tænkt på det mange gange.. Og nogen gange, ja så er det jo tanken der tæller! I hvert fald, så er det ikke blevet til så meget. Det er faktisk slet ikke blevet til noget. Andet end tanker.

Om jeg har tabt mig? det er svært at sige. der var jo mandag for et par dage siden, så slankekuren er jo kun lige begyndt. Men jeg føler mig da sundere.. Og jeg længes efter pizza og slik. Så på den måde, kan man da sige at slankekuren kan “mærkes”!

I næste uge, ja faktisk på søndag, rejser jeg til Bosnien i 6 dage, og der gælder ferie-reglen jo: det man spiser på ferie feder ikke! Og da jeg allerede tager til KBH på fredag, for at hygge med nogle veninder og min søster før afrejse, så starter ferien jo allerede dér. Så ja, jeg tager lige 2 dage mere på slankekuren, og så er den på standby indtil jeg er hjemme igen den 14 sep!

God onsdag til jer,
smil fra C.

Ingen kommentarer endnu

Skriv endelig en kommantar, jeg svarer på alle!

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er tilbage i uniformen!