Tip til at holde slankekuren

3 lækre striktrøjer til efteråret! Og min egen yndlings…

Efteråret er for alvor ved at tage fat, og jeg synes faktisk der er blevet lidt småkoldt uden for! Dog er det jo ikke så skidt, at det ikke er godt for noget andet! Efterår er nemlig = strikketrøje-sæson!
En af mine yndlingssæsoner, fordi man kan putte sig væk i lækker strik og samtidig holde kulden ude. Tilmed byder efteråret også på stearin-lys sæson: og med det mener jeg, at mærket falder tidligt på, så man kan tænde et flammehav af stearinlys hjemme i stuen, slå sig ned i sofaen med en god bog og bare nyde at kunne hører vinden og regnen ruske uden for. Jeg elsker det!

Jeg havde fødselsdag i sidste måned, den 22sep. for at være helt præcis! Og der var jeg så heldig at få den absolut lækreste og blødeste strik i fødselsdagsgave! Den er så ubeskrivelig lækker! Derfor tænkte jeg, at den skulle i andre alså ikke snydes for. Hellere én god stik, en syv der kradser, mister facon eller bliver nulleret med det samme. Det er i hvertfald min egen holdning. Og den her strik, er det blødeste og dejligste jeg har i min klædeskab!
Og nej, trøjen er hverken sponsoreret eller andet, jeg fik den som sagt i fødseldagsgave!

Jeg er vild med farven, som passer perfekt ind i efteråret og tilmed sætter lidt farve på dagen. Men er du nu ikke til grøn, så er her lige to anbefalinger mere.
Selv synes jeg den går er virkelig pæn og enkel, selvom den har lidt farve på. Og så er der den gule! Den synes jeg bare er hammer flot, og jeg forestiller mig at den gør det brandgodt med en hvid skjorte under.

Grå strik: 800kr her // Grøn stik: 1.099kr her // Gul strik: 599kr her

Ha’ en skøn efterårs torsdag!
Smil fra C.

Ingen kommentarer endnu

Skriv endelig en kommantar, jeg svarer på alle!

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tip til at holde slankekuren