Naturen giver mig noget som ingen andre kan

Drømmerejsen bliver til virkelighed imorgen!

Godt nok står jeg ikke lige med en bar røv i vandkanten, men jeg har i den grad hænderne helt over hovedet! Min helt store drømmerejse bliver nemlig til virkelighed! Nordlyset har stået øverst på min bucketlist i mange mange år, og nu skal jeg forhåbentligt endelig opleve det! Imorgen rejser jeg nemlig ud på et frilufts-eventyr til det nordlige Finland. Jeg glæder mig, sådan helt ustyrligt meget. Meget mere end 10 små unger til juleaften!

Til med er jeg blevet indlogeret på præcis det hotel, som jeg har drømt mig væk til, siden første gang jeg så et billede af det på Instagram. Måske du selv har set det også? Hotellet, hvor værelserne er formet som igloer med glastag, så man fra sin seng kan ligge og kigge ud gennem loftet på stjernehimlen, og forhåbentligt nordlyset! Det hedder Levin Iglut, Golden Crown og du kan se mere om hotellet her.

Jeg skal afsted sammen med Barebells og nogle af Nordens største frilufts-influencers. Det bliver intet mindre end fantastisk at mødes med andre mennesker der deler samme passion, og skabe nogle uforglemmelige minder sammen med dem. Jeg håber, at jeg både får en masse nye venskaber, men også en masse ny viden og lærdom i sociale medier, skabning af bedre content og meget mere. Og så kommer det oven i hatten til at foregå i de absolut smukkeste omgivelser.

Det foreløbige program byder bl.a. på sightseeing i Helsinki, smuk flyvetur til Lapland, en fed omgang træning, hyggeaftner med brætspil, lækker mad på hotellet, en smuk vandretur i fjeldet, et “winter wonderland” jeg aldrig har set før. stjerneklare natte, dyreliv med chancer for at se rensdyr og ulve, spa og wellness-tid, men vigtigst af alt en chance for at se NORDLYSET!

Jeg er simpelthen så taknemmelig og ydmyg omkring min blog og instagram, som har gjort det muligt for mig at se, opleve og gøre nogle ting, jeg ellers aldrig havde haft mulighed for. Nogle vil jo mene, at det jo også må ”være fandens nemt at få i hoved og røv”, men sådan hænger det jeg slet ikke sammen. Jeg har ikke været heldig med noget at dette, og der er ikke nogen ting, rejser eller penge, som jeg bare får. Det siger sig selv, sådan fungerer verden ikke.
Der er ikke nogen, som har foræret mig en røvfuld følgere eller læsere, eller på anden måde givet mig en værdi på mine medier. Det er noget jeg selv har arbejdet mig op til. Jeg har selv har slidt og slæbt for at danne det her fundament som jeg står med nu. Foruden 40-70 timers arbejdsuge på ambulancen, studie, træning, mange udfordringer og sygdomme på hjemmefronten, så har jeg også knoklet 30-40 timer om ugen med at skabe det rigtige content, skrive blogindlæg, udvikle opskrifter, tage billeder, redigerer dem og meget mere. Tingene tager meget mere tid, end folk først antager og der ligger meget mere arbejde bag, end hvad andre tror.
Så det er svært ikke at rynke lidt på næsen hver gang folk siger ”amen du er også bare så heldig at du får sådan nogle ting” – fordi jeg er hverken heldig eller får noget foræret, der er arbejde i det hele.

Men jeg er glad, og få at sige det lige ud, så er jeg fucking stolt af, hvor langt jeg er nået!
kl 19.30 slutter min 12timers vagt her på ambulancen i Odense C, og så går turen direkte til KBH, hvor jeg skal sove hos min søster, inden jeg imorgen tidlig rejser til Helsinki!

Smil fra C.

 

 

 

 

4 kommentarer

 • Maria Nowak

  Jeg håber du får den mest fantastiske tur. Kun er jeg meget langt fra en outdoorsy type men netop og se nordlys på det hotel er virkelig også højt på min bucketlist❤ Det er en sand fornøjelse at følge dig på insta.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Schack

   Hej Maria,
   Tusind tak – det var en fantastisk tur! jeg kan godt forstå du også gerne vil opleve det! Jeg ved ikke om du har set mit blogpost om turen, hvor jeg kommer ind på fly, priser og alternative overnatningsmuligheder, men ellers kan det måske hjælpe dig lidt tættere på din drøm.
   Knus fra C.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vivi

  Hej Caroline. Håber du får en helt fantastisk tur. Synes helt bestemt du har fortjent den😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Schack

   Mange tusinde tak Vivi, den tur var absolut fantastisk!! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Naturen giver mig noget som ingen andre kan