Den billige ferie der blev skide dyr

MEATZA, endnu en opskrift fra min kostplan

Pizza på en bund af bøf – hvilken opfindelse!
Den indgår både i min kostplan, men især også på min favoritliste over sunde, velsmagende og meget nemme måltider.

Denne opskrift er særlig god, hvis du er kørt træt i den traditionelle hakkedreng eller måske har nogle i familien der ikke vil spise den slags kød uden en baljefuld sovs.

Opskrift:
Til 2 portioner
250 g. hakket oksekød, gerne med lav fedtprocent
2 tsk. tomatpuré
Ost, gerne med lav fedtprocent
4 cherrytomater
1 lille løg
2-4 champignons
Tørret oregano
Evt. frisk basilikum
Tænd ovnen på 175 grader, varmluft. Form kødet i to meget flade bøffer. Jeg brugte et stykke bagepapir og trykkede dem helt flade med min hånd, men har du en kagerulle, så brug den. Det kan være en god idé at lægge et stykke bagepapir under bøfferne, før du maser den flad, så du lettere kan få bøffen fra spækbrættet igen. Herefter steget bøfferne let på en pande, så de er let brune på hver side. Kom bagepapir på en bradepande og placer bøfferne her. Smør tomatpuré ud på hver bøf som tomatsovs. Kom herefter fyld på: tomater, løg og champignons. Er du til oliven, så kan du også komme dem på. Placer bradepanden i midten af ovnen og bag dem 5-10min, eller indtil osten er smeltet. Drys med oregano og pynt med frisk basilikum – så er der serveret!

Retten egner sig også meget godt til at blive opvarmet i mikroovn dagen efter, så den kan klart bruges som madpakke.
Mangler du yderligere inspiration til din aftensmad, så se evt dette indlæg, som indeholder 3 lækre opskrifter, inklusiv min egen absolut favorit: pikant gryde.

Smil fra C.

 

Ingen kommentarer endnu

Skriv endelig en kommantar, jeg svarer på alle!

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den billige ferie der blev skide dyr