Vil du vide mere, end hvad klokken er?

-5kg og jeg er fandme ikke tilfreds!

Billedet her er af mig og mine dejlige tykke kinder, som jeg håber ikke når at forvinde helt væk..

Her på bloggen er det med slankekur og kostplaner sgu lidt af et skørt projekt. For ikke at sige, at det da slet ikke er til at finde ud af. Jeg tror egentligt at jeg er som så mange andre almindelige dansker; nogle dage vil jeg det hele og bare bo i en grøntsags afdeling og leve af det konstante sunde valg, og så er der andre dage hvor jeg bare skal have både pizza, chips og dip inden for en armslængde. Efter en lang sommer, hvor jeg desværre var igennem et par hårde livskriser tog jeg ret meget på. Det resulterede i at jeg tog i en beslutning i september om, at det skulle jeg tabe mig. Jeg udgav bl.a. indlægget Søndag og opstart på slankekur, hvor jeg ligesom søsatte mit lille ”get-back-to-fit-project”.. altså det kaldte jeg det ikke, men det kunne jeg da lige så godt have gjort. Men som så mange andre tidligere slankekure i mit liv, så holdte den ikke særlig længe og så blev det sådan mere et mandag til fredags projekt, og i weekenderne var der bare no limitpå lækkerierne. Jeg fik dog heldigvis smidt lidt træning ind i min hverdag igen og det var godt til kroppen at komme i gang! Men hvad angår vægten, som dengang lå på 71.3kg, så rykkede den sig ikke synderligt og jeg stoppede egentligt til sidst med at veje mig, da jeg ikke gad at det dumme tal skulle være mit nederlag. Jeg gjorde jo en helt masse godt for mig selv også selvom det mest var i hverdagene!

For et par uger siden, faktisk 3 helt præcis, blev jeg syg. Jeg havde simpelthen scoret mig en verdensklasse lungebetændelse og det er stadig ikke lykkes mig at komme af med den endnu. Jeg har fået alverdens piller og hostesafter, men jeg sidder stadig op og sover om natten mens jeg forsøger at gøre mine lunger hjemløse. Det er pisse irriterende og ret frustrerende! Men i perioden, hvor jeg har været syg, har jeg faktisk vejet mig, fordi jeg har haft en betydelig nedsat appetit! Og jeg har nu på 3 uger fandme tabt 5.1 kg. Jeg vejer kun 65.7 kg nu! Så lidt har jeg ikke vejet siden mine teenage år. Og nej, gu fanden er jeg ej tilfreds. Slankekur og kostplaner er fint, og ja besvares, der har været mange tidspunkter i mit liv, hvor jeg gerne ville tabe mig. Men at tabe 5 kg fordi man er syg og ikke kan spise som man plejer, det er altså ikke fedt. Det er faktisk ret ubehageligt. Min krop er røv træt og jeg har ikke trænet i de 3 uger det her har stået på nu. Så mon ikke der også er røget et par kilo muskelmasse. Tilmed må jeg jo bar konkludere, at de 5 kg ikke rigtig kan ses i spejlet og har heller ikke gjort nogen som helst forskel på min lykkefølelse eller kærlighed til min krop. Jeg synes stadig jeg er præcis som jeg skal være, bare ikke så sulten som jeg plejer.

Nå men hvad vil jeg egentlig gerne frem til med det her? Jeg ved det ikke. Men jeg vil i hvert fald gerne pointere at det der med at sulte sig selv, eller gå på ”vand-kur” fandme ikke er vejen frem her i livet. Hvis man gerne vil tabe sig, og det skal se synligt ud på den pæne måde og være sundt, så er der altså ingen smutveje andet end bare at arbejde mig sig selv og sine sunde valg i hverdagen.

Du kan finde inspiration til lækre opskrifter og mellemmåltider på disse links:
3 x aftensmad på min kostplan (inkl. pikantgryde med kylling!)
MEATZA, endnu en opskrift fra min kostplan
3 x mellemmåltid
2 dage på kostplan: alle måltider

Smil fra en som ikke håber hun taber sig yderligere, fordi med den vind der er i disse dage, så er der efterhånden en reel risiko for at jeg kan blæse væk! Og ja, jeg skal have smør på brødet, sovs til kartoflerne og chokolade til dessert i dag.

Ingen kommentarer endnu

Skriv endelig en kommantar, jeg svarer på alle!

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vil du vide mere, end hvad klokken er?