Drømmerejsen bliver til virkelighed imorgen!

Gik drømmerejsen som forventet? Og hvad med nordlyset?

I går kom jeg hjem fra Finland. En friluftsrejse der i den grad lå op til at opfylde nogle af mine absolut største drømme: at opleve det polariske naturliv, at se nordlyset og at bo i glas igloerne hos Levin Iglut.

Du kan læse mere om drømmene og forventningerne før afrejsen HER. 

Men gjorde det så også det? Blev drømmene til virkelighed?
Både ja og nej.

Fik jeg oplevet det polariske naturliv?
JA! Jeg var på den smukkeste hike i det snedækkede polarlandskab, med sol for oven, fugle i træerne og rensdyrspor i sneen. Det hele blev suppleret op med pølser på spyd over bål, varm kakao i koppen og pandekager til dessert.
Hiken lå i nogle højdemeter som gjorde, at man fra toppen havde den smukkeste udsigt udover landskabet, hvor bjergene steg til vejrs i horisonten.
På selve hiken så jeg desværre ikke nogle rensdyr, men dagen efter, lige da vi triller fra hotellet i taxaen, kommer 2 rensdyr gående i skovkanten til vejen. Det var et smukt syn! Men jeg var desværre ikke hurtig nok til at fiske kameraet frem og knipse et par billeder før vi var forbi dem.


Fik jeg set nordlyset?
NEJ!Eller jo, det gjorde jeg sådan set. Men ikke som jeg selv havde håbet på det. Jeg havde installeret intet mindre en 4 forskellige apps på min telefon som alarmerede om, når nordlyset ville komme til syne i løbet af natten. Og da alarmen gik, og jeg næsten fik flået døren af i min ivrighed for at komme ud, fik jeg desværre kun synet af, hvad der mest lignede en grøn sky ude mod horisonton. Altså ikke det her helt klarer og nærmest levende lys der danser henover himlen, som jeg har set på andre billeder op på film. Så ja, på dette område levede turen desværre slet ikke op til drømmerierne.
Til gengæld fik jeg set en solnedgang på toppen af hiken en eftermiddag, og en solopgang fra min seng en morgen dagen efter, der i den grad var helt fortryllende. 

Boede jeg i en glas iglo?
JA, drømmehotellet blev i den grad til virkelighed! Der er vist ingen, som følger med på min instagram, caroline_schack, der er i tvivl om, hvor vidt jeg sov i sådan en eller ej. Fordi det gjorde jeg, og det var den mest fantastiske oplevelse!!! Levin Iglut er et eventyrligt sted, og jeg havde min helt egen iglo mens jeg var der. Igloen har et lille køkken, et badeværelse med toilet og bad, en sofa, to lænestole, et borg og en dobbelt elevationsseng, hvorfra udsigten er helt ekstraordinær. Sengen står i midten af rummet, hvor man både kan kigge ud på den smukke natur, men man kan også kigge op gennem loftet på den smukke stjernehimmel, der måske danser nordlys henover i løbet af natten! At bo her, var en helt enestående oplevelse! For 2 år siden så jeg hotellet for første gang på et instagram billede, og har siden hen set det mange gange via forskellige post, og altid drømt mig derhen til, velviden om, at det ville jeg nok aldrig få råd til at besøge Levin Iglut. Så det var simpelthen så ubeskriveligt at træde ind i min lille iglo, altså ind i den drøm der nu var blevet til virkelighed, og sove her i 2 nætter. Levin Iglut har den lækreste morgenmadsbuffet og servere luksus mad til aften. Jeg fik bl.a. rensdyr bør med kartoffel, rødvin sauce, pastinak creme og dybt stegt mos – en kombination der sendte mine smagsløg direkte i himlen.

Turen til Finland var sponsoreret af Barebells Danmark, og sammen med ambassadører fra både Danmark, Finland og Sverige havde jeg nogle helt fantastiske dage. Dem vil jeg fortælle meget mere om i morgen, hvor jeg også vil smide en masse billeder fra turen op her på bloggen!

Jeg optog en masse små videoer med mit nye Garmin VIRB på turen, og jeg arbejder i øjeblikket benhårdt på at klippe det sammen til en lille film der kan vise både stemningen, landskabet og hele oplevelsen til jer!
Stort smil fra C.

Ingen kommentarer endnu

Skriv endelig en kommantar, jeg svarer på alle!

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Drømmerejsen bliver til virkelighed imorgen!