Vores næste friluftsgrej-investering

Hvad fanden er der foregået her

Billede af Brian Lichtenstein.

Ja det er jo sådan set ikke meget. I hvert fald ikke her på bloggen. Her er der faktisk ikke foregået en rygende hatfis. Uden at vide, hvordan en rygende hatfis overhovedet foregår. Men gennem den sidste måned har jeg godt nok har haft travlt, og særligt de sidste 10 dage har jeg var max presset.

For at være helt nøjagtig, så har mit liv set sådan her ud:
Den 11 nov. kom M endelig fra Norge. Jeg havde undværet ham i 4 uger og måtte vente yderligere 1 uge, da jeg selv var på døgnvagt denne dag.
Da jeg gik af døgnvagt mandag morgen kørte jeg direkte mod nord (330km). Jeg havde en aftale hos min frisør LOKOO https://lokoo.dk, hvor jeg fik farvet bunden, klippet spidserne og vendt verdenssituationen. Jeg ved ikke om jeg er den eneste som er totalt emsig hvad angår frisører, men min frisør skal virkelig værre en jeg stoler på (da jeg godt kan få skøre ideer i sådan en frisørstol, og derfor er det vigtigt med en som siger sin ærlige mening og taler mig fra page frisurer og pinke striber)og en som jeg snakker rigtig godt med. Faktisk lidt som en veninde, der samtidig lige fikser mit hår!

Da jeg var færdig ved frisøren kørte jeg direkte hjem til de gamle i Sæby. Her stod den på lækker rådyrgryde lavet af daddy-cool. Efter vi havde spist kørte jeg direkte op for at handle ind, da jeg havde inviteret alle drengene til fødselsdagsmiddag kl 17.00 dagen efter, uden at forberede en skid andet end selv at have fri kl 16.00 … Og så gik resten af aftenen på at læse og forberede undervisning til tirsdagen.

Tirsdag den 13 nov. havde jeg så min første dag i min nye (gamle) uniform hos Forsvaret.
Du kan læse mere om dette i indlægget her: Jeg er tilbage i uniformen!

Dagen bød på en helt masse nye indtryk, og det gik virkelig op for mig, hvor meget det her job kommer til at udvikle mig. Jeg er normalt typen der bliver pisse nervøs før jeg overhovedet rækker hånden op i timerne på ambulanceskolen, og nu har jeg fandme sat mig selv i en position hvor jeg altid skal snakke, og hvor alle altid kigger på mig og leder efter svar til deres spørgsmål. Not funny. Og så alligevel, det var jo en fed oplevelse, og selvom jeg holdte totalt lav profil de første par dage, så overtrådte jeg mange af mine egne grænser på den helt fede måde. Det var super godt.

Om aftenen kom drengene til fødselsdagsmiddag! Jeg føler mig så privilegeret og heldig med at have denne folk fantastiske mennesker i mit liv. Vi havde en skøn aften med masser af lækker mad, rødvin og gode grin.
Menuen stod på mine egne opskrifter: hjemmerørt tartar (her), sprøde fedtfattige fritter (her), estragon mayo (her) og bacon-salat (her)! Til dessert var der chokolade muffins med chokolademousse (her) på og drengene var vilde med det hele!
Jeg var så heldig at få en rejse af dem i gave, og jeg glæder mig helt ustyrligt til foråret/påsken, hvor den står på nye eventyr med dem!

Onsdag blev til en lang men vellykket dag hos Forsvaret! Desværre begyndte min lungebetændelse her, og da jeg kom hjem fra arbejde omkring kl 18.30 væltede jeg næsten omkuld af udmattelse.

Torsdag blev igen en dag hos Forsvaret og en dag med lungebetændelse. Da jeg fik fri i Frederikshavn satte jeg direkte kurs mod Holstebro. Jeg kunne ikke overskue at skulle vente mere på at se min M. Også selvom det kun ville blive for et par timer og betyde at jeg dagen efter skulle stå op kl 04.45.

Men det var fantastisk at se ham, og han var så sød at han inviterede mig ud og spise. Vi havde en skøn aften og da jeg ramte puden kl 21.00 gik jeg ud som et lys.

 

Fredag startede 04.45 og en to timers køretur til Odense, hvor der ventede en 12timers vagt på ambulancen. Da jeg kom hjem fra vagt kl 19.30 var M kommet hjem til mig. Det gjorde mig vildt glad at se ham og vide, at jeg dagen efter heldigvis ikke havde nogle planer!

Så lørdag gik med at sove længe og passe min lungebetændelse. Vi var en tur ude og gå, og jeg drak rigelige mængde af varm kakao med flødeskum i. Men ellers holdte vi os under dynerne til Netflix, chips og sodavand med sukker i. Om aftenen lavede M bøf bearnaise – en stor favoritret hos mig.

Søndag stod på endnu en døgnvagt, denne gang på stationen i Nyborg. Da jeg afgik fra vagt mandag morgen startede møllen forfra. To og en halv time i bil med kursen direkte mod nord. Denne gang med første stop på flystationen i Karup. Da jeg var færdig her forsatte jeg dog hjem under dynen hos M i Holstebro. Jeg var helt færdig og noget medicinen for min lungebetændelse gør mig virkelig træt. Derfor må jeg ikke tage det når jeg fx er på arbejde eller kører bil. Så det var rigtig godt til mig at komme ned og ligge og få lidt ro på!
Om aftenen kørte vi hjem til M’s mor, hvor hans lillesøster lavede lækker mad til os. Og så lå jeg ellers bare i deres sofa og læste dameblade og drak varm kakao med Kahlua og flødeskum i!
Det var i den grad noget både mine batterier, krop og immunforsvar havde rigtig godt af!

Tirsdag morgen tøffede jeg fra Holstebro til Frederikshavn, og efter 3 timer med varme i sædet var jeg klar til undervisning for Forsvaret igen. Her mødte jeg dog ind til en fysisk test, hvor jeg skulle løbe 2.2km på under 12min. Lige umiddelbart vil jeg mene, at det vil de fleste kunne gøre, men jeg var virkelig i tvivl om jeg selv kunne. Foruden min lungebetændelse har jeg nemlig ikke løbet i 1.5år grundet en skade i min venstre fod, hvor jeg har døjet med rigtig meget betændelse. Jeg har fået lagt 4 blokader i den, og har gennem den sidste periode været på et genoptræningsprogram som kun lige var nået til at jeg må begynde at løbe lidt. Som i lidt. Som i løbe 30 sek, gå 1 minut, løbe 30 sek, gå 1 minut. Men nu var det altså fuld speed i 12 minutter, og så bare håbe på jeg kunne nå at tilbagelægge 2.2km. Det var det absolut mest ubehageligt jeg har prøvet. Jeg vil til hver en tid hellere cykle 180km end jeg vil løbe 2.2km med lungebetændelse. Hold nu kæft det gjorde ondt. Men til mit held, så nåede jeg de 2.2Km på 11.34 min og bestod dermed, hvilket betød at jeg ikke behøvede at gøre det igen! Bagefter skulle jeg lave en anden fysisk test, hvor man skal lave en masse øvelse som fx lunges, dips og træk til bryst. Træk til bryst var så klart den værste da mine luftveje lukkede totalt til hver gang jeg kom for langt ned og ligge. Jeg hostede så meget at jeg var nervøs for om mine lunger var ved at flytte ud. Men lungerne blev inde i min lille ynkelige krop og den anden del af prøve blev bestået.

Herefter vente jeg tilbage til undervisningen, som meget passende handlende om instruks for iltbehandling som Junior Medic (2. Behandler) i Forsvaret. Selv hostede jeg som en der havde røget i 130 år, og havde svært ved at fremstamme nogle sætninger som gav mening før de blev afbrudt af mere hoste.
Til gengæld bød min aften på ægte venindehygge hos min bedsteveninde Anna, som jeg har delt hele mit liv med. Næsten i hvert flad. De sidste 21 år har vi i hvert fald været der gennem hinandens op og nedture i livet, grint og grædt, og holdt sammen når alt andet faldt fra hinanden. Hun er det bedste jeg ved!

Onsdag stod på en masse handlebaner sammen med eleverne på holdet. Det er super fedt at se, hvordan de samarbejde og udvikler sig i deres forløb. Og jeg blev igen bekræftet i, at denne opgave som instruktør virkelig kommer til at udvikle mig rigtig meget også!

Da jeg fik fri sidst på eftermiddagen blev kursen igen sat direkte til Holstebro for at få en kysser af M. Jeg var nemlig blevet ringe top af min chef tidligere på dagen som havde en helt særlig besked til mig, som M og jeg blev nød til at fejre sammen! Nemlig at jeg har fået fast stilling i Ambulance Syd som redder, hvis/når jeg har bestået min svendeprøve til februar!
Vi fjerede det på absolut bedste vis, nemlig med pizza og rødvin i sengen uden telefoner inden for rækkevidde!

Torsdag stod igen på et vækkeur der ringede kl 04.45 og en tur tilbage til øen på to timer for en døgnvagt. Denne gang på station Svendborg. Jeg gik af denne døgnvagt i morges og direkte hjem på min sofa. Da jeg efter et par timer her havde samlet lidt energi fik jeg tømt bilen, hvor der lå intet mindre end 3 tasker proppet med tøj, uniformer og andet ragelse efter de sidste par vilde dages ræs mellem de to verdenshjørner af Danmark. Nu er både tasker og bil pakket ud, det hele er vasket, inklusiv mig selv, jeg har krydset stort set alt af på min to-do list og skrevet mentalt under på, at jeg aldrig gør det her igen. Jeg presser ikke citronen så meget igen. Det har sgu været lige hårdt nok, og at vælge bloggen og træningen fra i så lang en periode har ikke bidraget med noget positivt til mit humør

Så næste gang jeg skal nå to jobs i hver sin ende af Danmark, samtidig med jeg skal fejre fødselsdag, se M osv., skal der lidt mere planlægning til, lidt mindre lungebetændelse med og lidt mere overskud i.

I morgen står den på endnu en 12timers vagt i Odense og efterfølgende direkte kurs mod hovedstaden, hvor den står på kulørte lamper og farverige drinks! Jeg skal nemlig til julefrokost med Repeat-Familien og det glæder jeg mig rigtig meget til!
Søndag skal jeg have sat røven i opladeren igen så jeg er klar til døgnvagt mandag.

Nå men det her var egentlig et ret langt indlæg om ja, ikke en rygende hatfis. Hvilket fantastisk udtryk. Men så ved i da, hvad jeg har lavet mens jeg ikke har blogget. Dog er ser jeg godt nok frem til at være tilbage her igen, der venter indlæg om både frilftsgrej, anmeldelser af ur, juleønsker forslag, pakkelister til fjeldtur så du kan se hvad du mangler til forårets eventyr og måske ønske dig det til jul, opskrifter på outdoor-mad, forlag til at komme ud i naturen selv for den natur-forskrækket og meget mere!

Kan i have en forsat virkelig skøn fredag – som for mange nok har stået på shopping?
I hvert fald så kender jeg et enkelt sted der giver op til -95% i rabat!
Du kan nemlig shoppe hos MyProtein (reklamelink) hvor de har sat varerne ned op til 75% og med koden CAROLINE kan du få yderligere -20%!

Stort smil fra C.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Skriv endelig en kommantar, jeg svarer på alle!

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores næste friluftsgrej-investering