Vil du også gerne overnatte i en iglo af glas, se nordlys og opleve polarcirklens vilde natur?

Min all-time favorit madpakke salat

Den er så simpel, nem at lave, kan holde længe, den er sund og så smager den SÅ godt!
Hvis ikke du følger mig på instagram, så ved du selvfølgelig ikke at jeg lige har stået og ævlet om at salaten her er min aftensmad i dag og madpakke til de næste par dage. Og så fremhævede jeg lige, hvor lækker tør-ristet cashewnødder er i en salat!

Men nu får du lige hele opskriften, som forresten kommer fra min kostplan!
Til 1 portion:
100g kyllingfilet
1 håndfuld kogte bulgur
1 håndfuld mix salat
1 håndfuld edamame-bønner (evt fra frost)
1 håndfuld skåret blomkål
1/2 håndfuld blåbær
1/2 appelsin
10-15 ristede cashewnødder
Skær kyllingen i mindre tykker og krydder dem efter eget ønske. Jeg bruger ofte timian, men nogle gange også karry. Plan salat, blomkål, bønner og bulgur sammen. Kom kyllingen på og top med appelsin, blåbær og cashewnødder. Så bliver det altså ikke meget nemmere! Og jeg synes at appelsin og blåbær tilføjer så meget at dressing sket ikke er nødvendigt.

TIP: du kan købe nødder hos MyProtein og sparer 20% på hele kurven med koden CAROLINE. (reklame link)

Det evigt tilbagevende spørgsmål:
Hvor køber du dine engangsplastikbøtter?
Dem køber jeg i Dagrofa.
Og jeg ved godt det er strengt forbudt at bruge sådan noget med klimaforandringer osv. Men så bruger jeg til gengæld aldrig sugerør, spiser næsten kun økologisk, har altid meget eget indkøbsnet med når jeg handler, går på arbejde osv….

Smil fra C.

Ingen kommentarer endnu

Skriv endelig en kommantar, jeg svarer på alle!

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vil du også gerne overnatte i en iglo af glas, se nordlys og opleve polarcirklens vilde natur?